reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Techniczny czyli nowe wątki, pytania, propozycje

Kluliczku - super to uporządkowałaś :-D

w temacie wątków ciążowych - mnie nie przeszkadza tak jak jest, ale też nie będzie przeszkadzało połączenie :tak:

reklama
Kluliczku kawał dobrej roboty!!
U mnie również wszystko się zgadza..

co do wątków ciążowych jestem jak najbardziej za połączeniem w jedno...będzie porządeczek jak znalazł na styczniówkach :-D

No z tym porzadeczkiem to może na styczniówkach, ale w połaczonym raczej nie :-p. Łaczenie polega na tym, ze składają się wątki w jeden bazując na dacie wpisania postów. Robi sie więc taki galimatias - jeden post z brzuszkowych zdjęc, pod nim np ze szkoły rodzenia itd. zsensu brak, ale zostają wszystkie posty igdy szuka się jakiejś wiadomości mozna to zrobic.

Pod koniec ciąży już zasugerowałam rozdzielenie tematów o karmieniu piersią i butelką, wówczas wiele osób się ze mną zgodziło. Zaczynam temat jeszcze raz, bo uważam, że osobne wątki są potrzebne, zwłaszcza teraz, w okresie różnicowania diety. Z upływem czasu mam karmiących piersią będzie coraz mniej - tym bardziej przyda się wątek wsparcia w razie ewentualnych trudności.

Co o tym sądzicie?

Myślę, że można by stworzyc dział dla karmiących piersią, najwyżej później połączy się je, gdy przestaną byc aktualne.

Ale wydaje mi się, że udało nam się uniknąc walki jednych mam z drugimi, bo spotkałam się już gdzieś z 2 watkami ziejącymi niechęcią do siebie :-(. Do tego mi osobiście byłoby zdecydowanie trudniej porzucac watek o cycowaniu i przechodzic do butlowego, gdy nie mogłam juz karmic, tak to jakoś lepiej psychicznie się czułam. Stworzenie teraz podziału nie sprawi, że zaczną się przepychanki która jest lepszą mamą z powodu sposobu karmienia, a wydaje mi się, że urozmaicanie diety dzieci tez troche zmniejszy ból zwiazany z końcem cycania :-). Tym bardziej, ze jednak utrzymanie laktacji, karmienie piersią przy powrocie do pracy jest bardziej problematyczne niż zmiany mieszanek, i butelek w moim odczuciu mamy butlowej.

dlatego, jeżeli mamy cycajace uważają, że przydałby im się dział osobny to trzeba go stworzyc :-). Tak samo jeśli mamy butlowe będą chciały taki wątek możemy go stworzyc, choc mi osobiscie wystarczy ten, który jest :tak:.

Ostatnia edycja:
Hmmm nie przeszkadza mi połaczony wątek...lubie czytać jak jest tak pomieszane...Ale jeśli cyckowe mamusie chcą to trzeba im to dać...pokarm to głównie psychika więc trzeba je rozpieszczać :-) ;-)

reklama
może być wątek osobny.
w sensie - można rozdzielić oba wątki.
mi nie przeszkadza, że jest połaczony, ale chyba dwa osobne byłyby bardziej przejrzyste i łatwiejsze do korzystania :-)

Do góry