reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

hej mamuśki :-)
witaj Zlotko, no stary szpital w remoncie albo już po tzn mam tam kuzynke i podobno sale albo porodówka klimatyzowana nawet także wygląda na to że dośc przyjemnie sie tam zrobiło, a co do znieczulenia to nie wiem

reklama
Hej,

Chodzę do dr. Kabzińskiej-Turek i ona niestety przyjmuje tylko prywatnie, bo pracuje na klinice w KRK, a w Tarnowie to chyba tylko w luxmedzie przyjmuje i wątpię żeby mi coś doradziła. Apropos Roztoki to ja tam byłam i mnie przełożona pielęgniarek zapewniała, że neonatolog jest 24/dobę więc sama nie wiem jak to jest. Ja mam tyle samo co do Tarnowa więc rozważam taką opcję. Z resztą zobaczymy jak to będzie bo na razie moja Dzidzia pcha się pupką na świat i jak się nic nie zmieni to będzie cc:/

mko powodzenia u lekarki i cierpliwości w kolejce:) Może rzeczywiście ten 1 wynik miałaś jakoś zafałszowany i się okaże że nie jesteś "słodziakiem":)

wystałam w kolejce swoje nie było złe przyszłam z samego rana byłam 4 wysiedziałam się tylko 2 godziny:-) ( bo przyszłam przed czasem żeby zająć sobie kolejkę) :p. Pani dr przemiła osoba dużo informacji w bardzo krótkim czasie :) dostałam glukometr i wszelakie instrukcje co do obsługi glukometru, odżywiania się,dostałam pełno ulotek o cukrzycy. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z wizyty kolejna za 2 tyg. do tego czasu mam zapisywać pomiary.

Złotko w Roztoce jestpeknie, choc w Starym teraz tez ma być super.

Mko to zdrówka i niskich cukrów życzę.

Tonka teraz tak doczytałam ze Ty tez na cc czekasz, jak tylko bedziesz mogła to spróbuj sn, u mnie druga cc wywołała taka depresję, ze żadnej kobiecie tego nie życzę. No chyba, ze inaczej sie nie da to co innego.

Anrysa depresje to ja już mam... Nie jestem przekonana co do cesarki ale mam cichą nadzieje że naprawią to co sknocili ostatnio Poza tym po tym co usłyszałam i od chirurga plastycznego i od gin to sie martwie że przy porodzie sn mogło by się wydarzyć coś niespodziewanego...

tonka mam pytanie dlugo sie czeka u Smidy w kolejce i jak sie wchodzi na godziny czy jak kto przyjdzie. Bo ja jutro ide mniej na nfz i nie wiem czego mam sie spodziewac mam 10:45. a mam mlodego odebrac z przedzkoloa o 13:20. Mam nadzieje ze sie wyrobi do tego czasu.

Arwen ja też dziś idę do niej Do 13 na pewno się wyrobi Ja tylko raz u niej czekałam godzina a to było przed urlopem Tak zazwyczaj to się czeka 15, 20 minut

reklama
Do góry