reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

reklama
A my dzis na spacerku praiw caly czas nawet na polku jedlismy, jutro ma byc ponoc jeszcze cieplej niz dzisiaj wiec troche nozki sobie pomoczymy w baseniku.
dzis dostalismy paczuszke od hipa z nowa zupka i ksiaeczka o ich produktach kupilam mamlemu ciasteczka ryzowe zeby mogl sobie przegrysc, bo po chrupkach to strasznie brudny ze nie moge go domyc.
ostatno kupilam mu nektar hipa do picia bo herbatko to juz nie chce pisc wogole.
igorekk to dobrze ze z malym lepiej. ja jeszcze nie uzywalam zastanawimsie czy jest potrzeba, musze to przemyslec

Igorekk nocka udana bo mąż wrócił ;-);-);-):-D pewnie się działo :-D:-D:-D:-D
Violka pewnie że odpoczywaj póki się da , mój Kuba to nie chciał mi wogóle spać w dzień :szok: i kupiliśmy huśtawkę z Fishera i dopiero udawało się go ukołysać dwa razy dziennie ;-) , a teraz mi śpi po pół godziny i czasami to się zastanawiam co zrobić w tym czasie ,dobrze ze chociaż noce w miarę przesypia
arwen ja też kupuje wafle ryżowe ale tylko dlatego że u mnie nie ma chrupek kukurydzianych :-( , no i ostatnio zaczełam Kubie dawać więcej świeżych owoców , ostatnio był banan a wczoraj starłam mu jabłuszko :-) , gruszkę je w gryzaczku
uciekam bo goście przyszli :-)

Igorekk Kuba to nie chciał mi wogóle spać w dzień :szok: i kupiliśmy huśtawkę z Fishera i dopiero udawało się go ukołysać dwa razy dziennie ;-) , a teraz mi śpi po pół godziny i czasami to się zastanawiam co zrobić w tym czasie ,dobrze ze chociaż noce w miarę przesypia :-)
Zgadzam sie moj to uwielbia ta hustawke, ja mam aquarium, dziecko mozna w niej trzymac od urodzenia, oprocz tego ze sie buja ma fajne melodyjki id zieki temu szybko usypia. takze polecam

dzis na alegro znalazlam cos takiego co o tym myslicie
661~ SZELKI DO NAUKI CHODZENIA CHODZIK DLA DZIECKA (1070666288) - Aukcje internetowe Allegro

też o tym myślałam ale dziewczyny na listopadówkach to mnie mało nie zjadły przez to , generalnie jestem za pod warunkiem że mały będzie już umiał chodzić za ręke
też mam akwarium :-) , ona jest do 9kg i już niedługo będe ją musiała złożyć ale pewnie pożyczę ją bratowej męża bo w lipcu im się dzidziuś urodzi :tak:
a kupiłaś ten leżaczek czy nie ??

Czesc mamusie . Ja mam takie szelki , moze nie identyczne ale podobne bardzo .I mysle ze nie bede ich uzywac , lepiej chyba bedzie normalnie podtrzymywac dziecko .
My calymi dniami na balkonie albo na podwurk i to w krutkim ubranku . Musze sie pochwalic ze Nikodemowi wczoraj wzszedl ZABEK dolna jedynka

Cześć :-):-)

No faktycznie coś tu cicho ;-).
Ja nie miałam takich szelek wiec nie doradzę.
Igi sam sie uczył chodzić i dość szybko mu to poszło :-).

Ania 21-ciesze sie że 1 zabek jest już :-):-):-).Ma przyspieszenie Twój synuś z tymi ząbkami:-).

My raczej w domku siedzimy bo nawet nie ma gdzie iść tak naprawdę bo wszędzie tylko te komary :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Igor jeszcze nie chodzi do przedszkola bo kaszle mam nadzieję że od poniedziałku pójdzie :confused:.Bo mu sie nudzi w domu.

A co u Was dziewczyny meldować się :rofl2::rofl2::rofl2:?????

My siedzimy caly czas na polku, maly sie chlapie w baseniku. AniaSm nie kupilam tego fotelika narazie z siostry kozystam, jak bedzie wiekrze to mu kupie jakies fajne krzeselko nawyzej.

Ania21 gratuluje zabka, u nas nadal cisza jesli chodzi o zabki
Co do szelek zastanawima sie nad nimi moj chresnik jak miala 7 m to jego babcia z nim chodzila i sie szybko nauczyl p rzez to chodzic, i tak pomyslalam zeby sie nie schylac to lepiej szelki kupic, ale napeweno nie tak wczesnie bym zaczela. tam pisalo ze sa od 6 m ale to chyba wczesnie.

A co do komarow to kupie cos takiego do pokoju, super Urządzenie odstraszające komary z klipsem (1076438321) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry