reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Arwen- najlepiej zadzwoń do przychodni i zapytaj .Nigdy o tym nie myslałam:confused: ale chyba bym zrezygnowała bo faktycznie jest upał a ma być jeszcze cieplej,i zapisała się na inny termin :confused:Od poniedziałku ma być podobno chłodniej.

Ciekawe co inne dziewczyny sądzą :confused::-)??

reklama
Czesc mamusie . Ja mam takie szelki , moze nie identyczne ale podobne bardzo .I mysle ze nie bede ich uzywac , lepiej chyba bedzie normalnie podtrzymywac dziecko .
My calymi dniami na balkonie albo na podwurk i to w krutkim ubranku . Musze sie pochwalic ze Nikodemowi wczoraj wzszedl ZABEK dolna jedynka
Gratulacje ząbka -szybko zaczyna :)
Cześć :-):-)My raczej w domku siedzimy bo nawet nie ma gdzie iść tak naprawdę bo wszędzie tylko te komary :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Igor jeszcze nie chodzi do przedszkola bo kaszle mam nadzieję że od poniedziałku pójdzie :confused:.Bo mu sie nudzi w domu.

A co u Was dziewczyny meldować się :rofl2::rofl2::rofl2:?????
u mnie też słonecznie i ciepło ale wiaterek wieje więc jest super , poszwędaliśmy się dzisiaj troche a teraz odpoczywamy
My siedzimy caly czas na polku, maly sie chlapie w baseniku. AniaSm nie kupilam tego fotelika narazie z siostry kozystam, jak bedzie wiekrze to mu kupie jakies fajne krzeselko nawyzej.

Ania21 gratuluje zabka, u nas nadal cisza jesli chodzi o zabki
Co do szelek zastanawima sie nad nimi moj chresnik jak miala 7 m to jego babcia z nim chodzila i sie szybko nauczyl p rzez to chodzic, i tak pomyslalam zeby sie nie schylac to lepiej szelki kupic, ale napeweno nie tak wczesnie bym zaczela. tam pisalo ze sa od 6 m ale to chyba wczesnie.

A co do komarow to kupie cos takiego do pokoju, super Urządzenie odstraszające komary z klipsem (1076438321) - Aukcje internetowe Allegro
chyba sobie kupię to coś na komary
Mam takie pytanie jutro mam szczepienie, zastanawiam sie czy na taka pogode sie z nim wybrac, czy poczekac na chlodniej
nie mam pojęcia czy szczepić czy nie , najlepiej zadzwoń do przychodni i zapytaj :)

dzwonilam to przychodni w sprawie tego szczepienia i nie ide moge pozniej jak bedzie troch chlodniej. ide z malym na polku puki nie ma jeszcze takiego upalu pozdrawiam

cześć :-):-)

Wróciliśmy z działki :-) Igi się pobawił bo w domu idzie zwariować :baffled: i z nudów i upału.A tam było fajnie bo pod drzewkiem sobie siedzieliśmy :-)i ten wiaterek :-).

Juz jestesmy umyci ,pachnący :-D

Choć mnie czeka kupa prasowania:baffled: a tak mi sie nie chce:no:.

Ale zapodam sobie drineczka i może jakoś pójdzie :-)a może nie pójdzie .:-D:rofl2: się okaże :-D:-D:rofl2::rofl2:

A Wy dziewczynki ,jak spędziłyście dzionek :-):-)???

Hej dziewczyny -:)
Cos tu cicho u nas ostatnio ...
Mama takie pytanie .Chce nauczyc mojego syna samodzielnego zasypiania , bo jak do tej pory to wkladamy go do wozka i wozimy az zasnie innego sposobu nie ma . Puzniej jak juz zasnie nie raz probowalam odkladac go do luzeczka ale sie wybudza i nie ma juz szans zeby spał dalej .Wogóle jak wkladam go do luzeczka nawet na chwilke jak musze do toalety albo cos to placze a gdzieindziej zostawiony nie . I teraz mamy problem bo w wozku ciasno sie robi :-( dodam ze nie ma szans zeby go uspic na renkach .Chyba juz w szpitalu sie tego wozenia nauczył bo u nas na starym sa takie wozki w ktorych dzieci spią i jak nie mialam sily go na rekach lulac to go wozilam tym luzezeczkiem .. ehh bardziej doswiadczone mamy wypowiedzcie sie :-D
I znowu sie musze pochwalic : mamy drugiego zeba :p

Cicho i pusto bo jest gorąco a komputer też emituje ciepło;-)
Jak padało to źle jak jest gorąco to jeszcze gorzej Mój mały w dzień prawie nie śpi na szczęście w nocy kiedy jest troch chłodniej nadrabia Dziś byliśmy u babci na woli tam przynajmniej trochę chłodku i cienia można znaleźć
Ania21 gratulujemy drugiego ząbka Ja to się zaczynam stresować bo mój mały zaczął się ślinić, gryźć pieluche i wkładać łapki do buzi i moja mama doszła do wniosku że mogą mu iść zęby !!! tylko że on ma 2 miesiące to chyba troche za wcześnie

Czesc dziewczyny! Jestem przyszłą listopadową mamusią:-) Mieszkam w Tarnowie od nie dawna i nie znam zadnej innej dziewczyny która rodzilaby w starym albo nowym szpitalu. Wy porody macie juz za sobą Bardzo prosze napiszcie mi kilka zdań gdzie rodziłyscie jaki lekarz odbierał porod i czy jestescie zadowolone z porodowki danego szpitala. Z góry WAm bardzo dziekuje!

hej laseczki :-):-):-):-)
u mnie dzisiaj w końcu wyszło słoneczko i jest znośnie :tak: bo wczoraj było paskudnie zimno i padało :-(
Obiadek się gotuje , Kuba z moim D śpią ,tzn D "czyta" książkę ;-)
byliśmy wczoraj na zakupach , bo chciałam Kubusiowi kupić pajacyki do spania bo te co ma to już ledwo pasują :szok: ależ on szybko rośnie
anna21 gratuluje kolejnego ząbka :tak:
tonka nie martw się mój pcha łapki do buzi od 3 miesięcy a zębów nie widać ;-) , a jak Ci idzie nauka do obrony??
Igorekk działkowiczko ;-) masz tam truskawki?? Jak mały mam nadzieje że już zdrów jak ryba ;-)
Violka co u Ciebie ?? jak maluchy??
kasiazar myślę że jak się cofniesz o kilka stron na tym wątku to poczytasz o porodach , bo już kilka razy był poruszany ten temat :tak: ,a tak wogóle to witamy :-)
może prościej będzie jeśli napiszesz do jakiego lekarza chodzisz i w którym szpitalu masz rodzić :tak:
miłej niedzieli :-)

reklama
osobiście jeśli miałabym rodzić w Tarnowie to wolałabym na nowym i tam też pracuje mój gin , ja rodziłam poza granicami kraju i w sumie nie narzekam ,chociaż w PL zrobiliby mi cesarkę a nie męczyli żebym rodziła tego słodkiego klocuszka siłami natury ;)
poza tym znam kilka osób które rodziły na starym i jedne sobie chwalą inne nie , myślę że to indywidualne dla każdego

Do góry