reklama
witka dziwczyny, jak tam po wakacjach, dziciaki juz przygotowane do przedszkola/zlobka/szkoly,
moja zuza to nie wiem jak sie przyzwuyczai do ciszy i nudy panujacej u mnie na mieszkaniu , po wakacjach u babci, gdzie zabawa z kuzynami trwala od rana do nocy. zjezdzamy juz jutro, bardzo sie z tego ciesze bo dojazdy do pracy z i pracy sa okropne.
moze jakies spotkanie we wrzesniu organizujecie, pisze sie z przyjemnoscia
buzka
moja zuza to nie wiem jak sie przyzwuyczai do ciszy i nudy panujacej u mnie na mieszkaniu , po wakacjach u babci, gdzie zabawa z kuzynami trwala od rana do nocy. zjezdzamy juz jutro, bardzo sie z tego ciesze bo dojazdy do pracy z i pracy sa okropne.
moze jakies spotkanie we wrzesniu organizujecie, pisze sie z przyjemnoscia
buzka
czesc dziewczynki czy ktoras ma termin na 21-29 styczen 2010 roku na nowy szpital??
askkle
Fanka BB :)
Witam serdecznie,
przepraszam, ze przeszkadzam na waszym wątku, ale jesli ktoras z Was bylaby zainteresowana kupnem nowej niani elektronicznej, to zapraszam:
Sprzedaję nianię, gdyż jedną zakupiłam, a droga dostałam w prezencie.
Niania jest nowa, z gwarancją 24miesięczną, z dowodem zakupu.
Włączona tylko raz,w celu sprawdzenia czy jest sprawna.
Dodaję nowe ciuszki (2 x body z długim rękawem) GRATIS
NIANIA ELEKTRONICZNA - Milly Mally NOWA ! +GRATIS (746561573) - Aukcje internetowe Allegro
Pozdrawiam!
przepraszam, ze przeszkadzam na waszym wątku, ale jesli ktoras z Was bylaby zainteresowana kupnem nowej niani elektronicznej, to zapraszam:
Sprzedaję nianię, gdyż jedną zakupiłam, a droga dostałam w prezencie.
Niania jest nowa, z gwarancją 24miesięczną, z dowodem zakupu.
Włączona tylko raz,w celu sprawdzenia czy jest sprawna.
Dodaję nowe ciuszki (2 x body z długim rękawem) GRATIS
NIANIA ELEKTRONICZNA - Milly Mally NOWA ! +GRATIS (746561573) - Aukcje internetowe Allegro
Pozdrawiam!
czesc dziewczynki czy ktoras ma termin na 21-29 styczen 2010 roku na nowy szpital??
Czesc ja jeszcze dokładnie nie wiem ale chyba gdzies w tych dniach bede miala termin , tez na nowy szpital
Witam Was mamusie te obecne i te przyszłe.....jestem mamą 5 miesięcznej Wiktorii..Jestem z okolic Tarnowa dlatego piszę do was..W styczniu 2009 wygasla mi umowa na czas okreslony która została przedłuzona do dnia porodu....od kwietnia otrzymywałam zasiłek macierzyński który mi się właśnie skończył i co teraz??????????????nie posiadam świadczeń do zasiłku wychowawczego z powodu wygasnięcia umowy więc co ja mam teraz zrobić....mam zrobić?????czy juz zostaje bez grosza przez cały czas????ponieważ siedzę w domu z malutką to nie mogę podjąc pracy nie ma kto się zająć dzieckiem a i sama nie chce oddawać jej w obce czy też rodzinne ręce.....poradzcie może miałyscie takie przypadki u siebie co mam dalej robić????czy przysługują mi jakieś świadczenia??????????????????????????????:-(
reklama
Witam!!!
Jestem z Tarnowa;-) Mam termin na 30 listopada. Jestem już po jednym cc 4 lata temu. Mam ślicznego synka. Rodziłam na Nowym Szpitalu. Ale nie byłam zadowolona z opieki. Są tu jakieś dziewczyny, które niedawno rodziły na Starym Szpitalu??? Jakie są Wasze opinie na jego temat??? Byłabym wdzięczna za odpowiedź.
Jestem z Tarnowa;-) Mam termin na 30 listopada. Jestem już po jednym cc 4 lata temu. Mam ślicznego synka. Rodziłam na Nowym Szpitalu. Ale nie byłam zadowolona z opieki. Są tu jakieś dziewczyny, które niedawno rodziły na Starym Szpitalu??? Jakie są Wasze opinie na jego temat??? Byłabym wdzięczna za odpowiedź.