reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

reklama
witka dziwczyny, jak tam po wakacjach, dziciaki juz przygotowane do przedszkola/zlobka/szkoly,

moja zuza to nie wiem jak sie przyzwuyczai do ciszy i nudy panujacej u mnie na mieszkaniu , po wakacjach u babci, gdzie zabawa z kuzynami trwala od rana do nocy. zjezdzamy juz jutro, bardzo sie z tego ciesze bo dojazdy do pracy z i pracy sa okropne.

moze jakies spotkanie we wrzesniu organizujecie, pisze sie z przyjemnoscia

buzka

Witam serdecznie,

przepraszam, ze przeszkadzam na waszym wątku, ale jesli ktoras z Was bylaby zainteresowana kupnem nowej niani elektronicznej, to zapraszam:

Sprzedaję nianię, gdyż jedną zakupiłam, a droga dostałam w prezencie.
Niania jest nowa, z gwarancją 24miesięczną, z dowodem zakupu.
Włączona tylko raz,w celu sprawdzenia czy jest sprawna.

Dodaję nowe ciuszki (2 x body z długim rękawem) GRATIS :)

NIANIA ELEKTRONICZNA - Milly Mally NOWA ! +GRATIS (746561573) - Aukcje internetowe Allegro

Pozdrawiam!

Witam Was mamusie te obecne i te przyszłe.....jestem mamą 5 miesięcznej Wiktorii..Jestem z okolic Tarnowa dlatego piszę do was..W styczniu 2009 wygasla mi umowa na czas okreslony która została przedłuzona do dnia porodu....od kwietnia otrzymywałam zasiłek macierzyński który mi się właśnie skończył i co teraz??????????????nie posiadam świadczeń do zasiłku wychowawczego z powodu wygasnięcia umowy więc co ja mam teraz zrobić....mam zrobić?????czy juz zostaje bez grosza przez cały czas????ponieważ siedzę w domu z malutką to nie mogę podjąc pracy nie ma kto się zająć dzieckiem a i sama nie chce oddawać jej w obce czy też rodzinne ręce.....poradzcie może miałyscie takie przypadki u siebie co mam dalej robić????czy przysługują mi jakieś świadczenia??????????????????????????????:-(

reklama
Witam!!!
Jestem z Tarnowa;-) Mam termin na 30 listopada. Jestem już po jednym cc 4 lata temu. Mam ślicznego synka. Rodziłam na Nowym Szpitalu. Ale nie byłam zadowolona z opieki.:no: Są tu jakieś dziewczyny, które niedawno rodziły na Starym Szpitalu??? Jakie są Wasze opinie na jego temat??? Byłabym wdzięczna za odpowiedź.

Do góry