Miłego pakowania :-) I odezwij się z Tarnowa ;-)(mieszkam na tej samej ulicy więc jest szansa na spotkanie ;-))Oj jakie Wy tu macie ostre koleżanki, ale spokojnie ja nie ulegam wpływom serdecznie Was witam i idę się pakować ,mam wrażenie ,że zamiast mniej ,tego wszytkoego jest coraz więcej;/;/;/
reklama
ale tu pustki
Animka wszystkich wystraszyła
Ja żadne bobo nie jestem żebym straszyła
Nie moja wina, że prawda w oczy kole
miłego pakowania:-) i zapraszamy na forum jak już będziesz w TarnowieOj jakie Wy tu macie ostre koleżanki, ale spokojnie ja nie ulegam wpływom serdecznie Was witam i idę się pakować ,mam wrażenie ,że zamiast mniej ,tego wszytkoego jest coraz więcej;/;/;/
reklama
Cześc Dziewczyny
Mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie i przyjmiecie z powrotem plissssss
Przepadłam ponieważ strasznie dużo działo się ostatnio w moim życiu służbowym, przybyło mi masę obowiązków (bynajmniej nie awans ), jeżdżę teraz baaardzo dużo i sama (w jeden dzien potrafię zrobić nawet 800 km, jest jakimś kosmosem zważywszy moją sierotowatość przy robieniu prawka ) . No, w każdym razie zalatana jestem masakrycznie, ale mam nadzieję, że to się zmieni. Emka rośnie jak na drożdżach, po wakacyjnych wycieczkach wróciła do przedszkola i strasznie się cieszy z tego powodu
Mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie i przyjmiecie z powrotem plissssss
Przepadłam ponieważ strasznie dużo działo się ostatnio w moim życiu służbowym, przybyło mi masę obowiązków (bynajmniej nie awans ), jeżdżę teraz baaardzo dużo i sama (w jeden dzien potrafię zrobić nawet 800 km, jest jakimś kosmosem zważywszy moją sierotowatość przy robieniu prawka ) . No, w każdym razie zalatana jestem masakrycznie, ale mam nadzieję, że to się zmieni. Emka rośnie jak na drożdżach, po wakacyjnych wycieczkach wróciła do przedszkola i strasznie się cieszy z tego powodu