reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

reklama
Dziewczyny jest taki skwar że zdycham. Jak tylko Matuś wstanie uderzamy do basenu. Stoi od rana to i woda pewnie już cieplutka :-D

Nie wiem co się Dominikowi stało ale śpi już od godziny :szok: chwilo trwaj :-D

Karolcia nie znam się na fotelikach więc nie pomogę :-(

mini sprawa jest dość złożona :baffled: nie wiem jeszcze :-(
Spoko ,mam nadzieję ze uda Ci się wyrwać :tak:

Przyszła niezły, tylko weź pod uwagę ze musisz do tego dokupić te foteliki gondolki. A podobno najlepiej jak dziecko leży na płaskim ...

widziała któraś gdzieś miętę ( świeżą ) ?? Alma, Elea, Carrefour odpadają :wściekła/y:
a co z Almy jest zła czy jej tam nie ma ??

Mini ząbki jej doczuczają na pewno, ale jeszcze nie przebił się żaden.Próbuje się podnosić do siadania, a to ma jakieś znaczenie?
Dana ma znaczenie . Jak dziecko uczy się nowych umiejętności to może mieć problemy ze spaniem , jedzeniem itp. To jest duże przeżycie dla dziecka
:tak:

A ja zaraz idę na jazdę :-p drżyjcie
:-D:-D:-D:-D

Przyszła bardzo fajny ale moze poszukaj z gondolka bo to typowa spacerówka a róznie bywa i zeby dzieciaki nie wypadly gdzies;-)
Mini drże:-D poodzenia!!! a ile juz jazd zaliczyłas?
Animka rozwalasz mnie:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Anneczka nadstaw sie bo trzeba cie zlinczowac;-):-D:-D:-D:-D

ogórki juz przygotowałam jeszcze tylko zalac goraca woda:tak: wyszło mi 75:sorry:

Dzień dobry.

:szok::szok::szok::szok: Co się tutaj dzieje.

animka Już to było napisane, ale powtórzę jeszcze raz - nie uciekałyśmy w tajemnicy tylko Noworodek padł. Działa chyba od połowy lipca. Więc przyszłyśmy tutaj - Madzia tu była już dawno i jeszcze na noworodku o tym pisała. A co do szukania nas - google znasz? Jeśli nie dotarła do ciebie wiadomość gdzie jesteśmy to trzeba było je zapytać.

przyszła80 Fajny wózek, ale dla niemowląt to jakiś bardziej zabudowany musisz poszukać. A temu, że Anitaa i Karolcia piszą dużo o swoich dzieciach nie trzeba się dziwić - mają małe dzieci. Jak się poznawałyśmy dwa lata temu to nasze (w sensie mam z noworodka) też były takie małe i królował temat - zjadło zupkę/deserek/kaszke, zaczęło siadać/raczkować/stać/chodzić/korzystać z nocnika, wyszedł kolejny ząbek itp.

agunia271 Szczawnica od poniedziałku.

To gdzie i o której się spotykamy? I kto w końcu będzie, bo nie chciałabym żeby się okazało że sama dotrę.

reklama
Do góry