reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

reklama
o kurcze ale tu wrzawa :-)

heheh śmiać mi się chce

Animka mi się wydaje że jednak nie masz jakiś strasznie ciekawych zajęć skoro tak bardzo Ci zależy żeby u nas pisać :sorry: wiesz wrony i te sprawy nie zadają się z innymi ptakami ;-) wracając do tematu - nie pasuje Ci to po co wracasz po raz kolejny ???

Przyszła ja Cię doskonale rozumiem i Twoje podejście do pewnych spraw - ale - pewne rzeczy trzeba trochę bardziej umiejętnie nazwać i tekst typu" ciekawe czy mi też tak odbije " nie był na miejscu i pomimo tego że ja to olałam to świetnie rozumię resztę, która nie chciała tego olać :tak:

a do reszty, ktora tylko czyta i nie ma zamairu nic od siebie dodać - rzygać mi się chce takim podejściem - pozdrawiam :-)

Ostatnia edycja:
Agawa a z Tobą jak jest? :) Na innym forum ze mną piszesz a tu jestem dla Ciebie trędowata? :)

Zdziwiłybyście się z jakim wielkim zapałem Was szukałam :)

o kurcze ale tu wrzawa :-)

heheh śmiać mi się chce

Animka mi się wydaje że jednak nie masz jakiś strasznie ciekawych zajęć skoro tak bardzo Ci zależy żeby u nas pisać :sorry: wiesz wrony i te sprawy nie zadają się z innymi ptakami ;-) wracając do tematu - nie pasuje Ci to po co wracasz po raz kolejny ???

Przyszła ja Cię doskonale rozumiem i Twoje podejście do pewnych spraw - ale - pewne rzeczy trzeba trochę bardziej umiejętnie nazwać i tekst typu" ciekawe czy mi też tak odbije " nie był na miejscu i pomimo tego że ja to olałam to świetnie rozumię resztę, która nie chciała tego olać :tak:

a do reszty, ktora tylko czyta i nie ma zamairu nic od siebie dodać - rzygać mi się chce takim podejściem - pozdrawiam :-)
Anneczka ostra z Ciebie babka :szok::-):-D

reklama
A_nimka ja nie do końca wiem co się dzialo ale obserwuję już któryś Twój powrót i zawsze jest tak samo. Skoro wiesz że dziewczyny Cię nie chcą to po co się tutaj pchasz? Będzie Ci sympatyczniej jeśli będziesz pisała na tym drugim forum na którym piszesz bo tam pewnie bardziej Cię chcą i lubią. Szkoda nerwów dziewczyno, naszych i Twoich.

Do góry