reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Ania ja odpadam bo Dawid będzie w pracy a teściowa jedzie do Anety.

Mrówa podziwiam Cię.

My już po kąpieli wróciliśmy do domu. Matuś się bawi a Dominik postanowił się przespać. Mało podoba mi się ta godzina :baffled: na takie przyjemności.

reklama
Hejka laseczki!

Animka daj już spokój :dry::dry::dry:
Madzia
a jakie robiłas??? kiszone;-);-):-D czy konserwowe???
Mini póżno masz te jazdy:confused::confused::confused::confused:a ilejuż przejeździłas:happy2:
Przyszła fajny wózek...ale gondolki by sie przydały:cool2::cool2:
Aniu pozdrów Szczawnice odemnie bo ją uwielbiam wprost:happy2:

Agunia dzis kiszone a jutro konserwowe ale tylko 20;-) kiszone daje mamie tez dlatego tak duzo wyszło:-p
Karolcia i o której wstał? pewnie Matus pójdzie późno spac:sorry2::-p
Ania ja powinnam byc;-) bardzo nie protestował meniu:-D

wiecie smutne to wszystko,
myslę, że są lepsze sposoby na rozruszanie forum....

czy na żywo byłybyście w stanie tak się do ludzi odzywać?
ja chyba z księżyca się wzięłam, nie rozumiem tego...

karolcia83 Fakt - późna pora na drzemkę, ale może nie będzie tak źle.

agunia271 Pozdrowię, ale mam nadzieję że mi te pozdrowienia przekażesz jutro osobiście. ;)

mrowa1 Super. :tak:

W sumie, jeśli rozkłada się na całkiem płasko to mógłby być.
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: TWIN K2 dla noworodków
Moi też korzystali z takiej wkładki-torby.

Bardzo ladny ten wózek ,ale maja ceny:szok:
Powiedzcie mi miała któraś z Was zgage w ciąży????
Już nie moge wytrzymać manti działa tylko ok 2h i mam wrażenie że zgaga wraca z podwojoną siłą,jest na to jakiś domowy sposób co by nie zaszkodzilo moim dzieciom???

Bardzo ladny ten wózek ,ale maja ceny:szok:
Powiedzcie mi miała któraś z Was zgage w ciąży????
Już nie moge wytrzymać manti działa tylko ok 2h i mam wrażenie że zgaga wraca z podwojoną siłą,jest na to jakiś domowy sposób co by nie zaszkodzilo moim dzieciom???

Przecież to ten sam co z linka allegro. A droższy bo jest z dwoma torbami-gondolkami, których tamten nie miał, a pasuje je mieć.

Na zgagę chyba migdały i imbir, ale nie jestem pewna bo tylko raz miałam.

reklama
Do góry