reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Tarnów

U nas stało się coś niemiłego. Matuś obudził się z gorączką 38,4 st. :eek: Miałam pojechać z nim do lekarza ale nic więcej mu nie jest więc dałam mu syrop przeciwgorączkowy do tego sok pomarańczowy. Nie chciał nic jeść ale jak pojechałam do sklepu to zażyczył sobie herbatniki zwierzątka :-D i trochę ich zjadł. ZObaczymy co będzie dalej.

reklama
Witam :-)
Ehh z tą pogodą :wściekła/y:
Wróciłam z pracy, nastawiłam pranie, myślę sobie wypiję jeszcze kawkę i pójdziemy na plac zabaw a tu
b43.gif
:eek:

karolcia to zalezy jak gęste chcesz miec mleko:tak: ale nie za wczesnie na kleiki czy kaszki? troche dziwne zalecenie..raczej wszedzie sie praktykuje podawanie od 5mc biorac jeszcze pod uwagę wagę malego to ja bym poczekała:tak: ale wiadomo co rodzic i lekarz to inne podejscie a decyzja należy do rodzica (tyle że na pierwszych kaszkach tez jest napisane po 4 mc czyli od 5-ego)
Zgadzam się z Anitą :tak: Jeśli chcesz uzyskać postać płynną to ja na kubek dodaję Karoli małą łyżeczkę :tak:

Massiek zdrówka dla Adika :tak: Przedszkolaki były z przedsz. 31 ;-)
Ewelina witaj i zostań na dłużej :tak:
Agunia fajna wycieczka :-)

Dawno mnie nie było bo miałam dużo pracy, a z kolei jak była pogoda to siedzieliśmy duzo na polu. :-) W pracy nie zawsze jest czas siedzieć na forum.
Poza tym Antoś miał pierwszą chorobę w życiu 3-dniówkę, która trwałą 1,5 dnia;-).
A w najbliższy weekend mam zarezerwowane noclegi nad Soliną ale chyba zrezygnujemy bo straszna pogoda:no:
może się wyklaruje:tak:czego ci życzę my też juz mamy trzydniówkę za sobą
Witam mamuśki z Tarnowa ;) Dołączam sie do Was, jestem świeżo upieczoną mamusią, moja córeczka ma dopiero miesiąc :) Pozdrowionka dla Was ;-)
witaj na forum skąd dokładnie jesteś?
Dziewczyny mam pytanko. Lekarka powiedziała mi żebym spróbowała dawać Dominikowi kaszkę ryżową. Ile mam tego sypnąć do mleka żeby było oki. Matuś z kaszkami się nie lubił więc nie mam praktyki ;-)
ja daje tyle miarek kaszki co mleka modyfikowanego tzn np 60ml mleka to dwie płaskie miarki kaszki (na każde 30ml jedna miarka)
Witajcie dziewczynki :-)
U nas ciąg dalszy siedzenia na zwolnieniu, p. doktor wysłuchała/osłuchała Adika i niestety nadal nie jest czysty osłuchowo więc dała kolejny antybiotyk i do końca tygodnia siedzimy w domciu niestety :-(
Agunia ale się kobieto o jeździsz na te wycieczko ho ho ho :tak:
Madzia dużo zdrowia dla mamusi :happy:
Zdrówka dla Adika:tak::tak::tak:
Kasiadove to nici z placu zabaw:baffled: może chcesz do mnie na tę kawkę wskoczyć:-) tylko nie balkonem :-D

może się wyklaruje:tak:czego ci życzę my też juz mamy trzydniówkę za sobą

witaj na forum skąd dokładnie jesteś?

ja daje tyle miarek kaszki co mleka modyfikowanego tzn np 60ml mleka to dwie płaskie miarki kaszki (na każde 30ml jedna miarka)

Zdrówka dla Adika:tak::tak::tak:
Kasiadove to nici z placu zabaw:baffled: może chcesz do mnie na tę kawkę wskoczyć:-) tylko nie balkonem :-D
Witam witam :) Ja obecnie ze "Studzianek" ;)

reklama
Do góry