reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

reklama
a no mały ruch..jeszcze sie cos pogoda robi więc juz wogole nikt nie wejdzie;-):tak:

my zaraz tez wybywamy z domu na spacerek z koleżankami:tak:bo juz Oski pieknie zjadł obiad ktory ugotowałam wiec mozemy ruszać;-)
ale Ci dobrze nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo brakuje mi wyjścia na spacerek :no::no: już mam dość tego kiszenia się w domu :wściekła/y::wściekła/y:

Hejka dziewczynki!!

W Dębnie bylo moc atrakcji:tak::tak:poczęstunek, sklepik z pamiatkami, zagadki, szudlarz,strzelanie z luku, zwiedzanie zamku z pokazem tańców strojów, mennica..kiełbaski, talerze, piłki, chusty..moc zabaw..bardzo fajne to było:laugh2::laugh2::laugh2:

Beti zaraz ci wrzuce przepisik na salatkę:laugh2:
Madzia zdrowka dla mamy:zawstydzona/y:niech szybko dojdzie do siebie:happy:
Ilaria witaj:-)zdrówka Antosiowi
Jest jutro piffko???
ja nie wiem ale chętnie bym się gdzieś wybrała ;-)

Wywaliłam przed chwilą pranie na balkon bo już się nam kisi w domu normalnie 3 dni i chyba zaraz zacznie padać bo jakieś ciemne chmury nadciągają :angry::angry::angry::angry:
Kuba wczoraj kupił Adikowi w biedronce pościel z Supermanem bardzo ładnie wygląda w pokoju i nawet dość dobra gatunkowo, myślałam że jak z biedronki to będzie jakiś szajs a tu mile się rozczarowałam :happy:

Karolcia wzięło mnie na ten twój sosik;-)i zaraz sobie zrobię:-D
Beti przepisik dodalam...fajny jest też ser mozarella ten bialy do sałatek:tak:ja go bardzo lubię:laugh2:
Massiek zdrowka dla Adika;-);-);-)

Ja jestem chętna jutro kto jeszcze palec pod budkę :eek::eek::eek::eek::-D:-D:-D:-D

karolcia to zalezy jak gęste chcesz miec mleko:tak: ale nie za wczesnie na kleiki czy kaszki? troche dziwne zalecenie..raczej wszedzie sie praktykuje podawanie od 5mc biorac jeszcze pod uwagę wagę malego to ja bym poczekała:tak: ale wiadomo co rodzic i lekarz to inne podejscie a decyzja należy do rodzica (tyle że na pierwszych kaszkach tez jest napisane po 4 mc czyli od 5-ego)
Dominik w nocy je tylko raz a potem jak się obudzi to jest głodny i dużo je a potem mu się ulewa. Chodzi o to żeby sprawdzić czy jeśli zje mocny posiłek wieczorem to czy takie objadanie i ulewanie ustanie.
Matusiowi jak miał ok 3,5 miesiąca zaczęłam dawać marchewkę i wszystko było oki.

Karolcia wzięło mnie na ten twój sosik;-)i zaraz sobie zrobię:-D
Mnie też bierze ale niestety nie mogę go jeść :-(

reklama
Do góry