Chyba nie dam radyKasiu a ty sie nie piszesz???a w zeszlym tygodniu bylo tyle chetnych: Dana, Madzia, ja Aneczka...Beti pewnie tez, ja...Agatka moze ty???
reklama
ania.chlopcy
Fanka BB :)
Dobry wieczór,
Zwariowana pogoda - raz trochę (ale tak całkiem troszkę) słońca, a za chwile ciemne chmury i leje.
ewelinia975 Witaj na forum. To jesteśmy/byłyśmy sąsiadkami.
massiek Zdrówka dla Adka.
karolcia-83 To cię zmartwię - ani Michał ani Piotruś po zjedzonej gęstej kaszce na noc nie przesypiali nocy - budzili się co 3-4 godziny. (a nawet co 2) Dodatkowo Michał ulewał dużo i długo - wyrósł z tego dopiero jak miał 9 miesięcy. (mniej więcej tak jak lekarze mówią - gdy mięśnie się wzmocnią i maluch zaczyna siadać/siedzieć, a jadł w dzień co 2 godziny, rzadko miał dłuższe przerwy) A że Domiś ładnie waży to ja bym diety teraz kaszkami nie rozszerzała.
agunia271 Sporo tych atrakcji.
Zwariowana pogoda - raz trochę (ale tak całkiem troszkę) słońca, a za chwile ciemne chmury i leje.
ewelinia975 Witaj na forum. To jesteśmy/byłyśmy sąsiadkami.
massiek Zdrówka dla Adka.
karolcia-83 To cię zmartwię - ani Michał ani Piotruś po zjedzonej gęstej kaszce na noc nie przesypiali nocy - budzili się co 3-4 godziny. (a nawet co 2) Dodatkowo Michał ulewał dużo i długo - wyrósł z tego dopiero jak miał 9 miesięcy. (mniej więcej tak jak lekarze mówią - gdy mięśnie się wzmocnią i maluch zaczyna siadać/siedzieć, a jadł w dzień co 2 godziny, rzadko miał dłuższe przerwy) A że Domiś ładnie waży to ja bym diety teraz kaszkami nie rozszerzała.
agunia271 Sporo tych atrakcji.
ania.chlopcy
anitaa84 Gratulacje. Tu jest portal konkursowy: e-Konkursy.info - o krok od wygranej - może w fotograficznych coś jeszcze dla siebie znajdziesz. ( i w innych też )
Agawa25
Anita to super a co tym razem wygrałaś? ostatnio jak był T to mówiłas że przyjdziesz jak pojedzie
Agunia no ostatnio coś ciężko się zgrać :-( ja jeszcze nie wiem
Karolcia ja też się pogubiłam ale ja nie dawałabym jeszcze kleiku bo jak Anita pisała wagę ma ok więc po co ale to moje zdanie ;-)
prwie kończę poprawki w pierwszym rozdziale ale w nim chyba było stosunkowo mało ;-);-);-)
Agunia no ostatnio coś ciężko się zgrać :-( ja jeszcze nie wiem
Karolcia ja też się pogubiłam ale ja nie dawałabym jeszcze kleiku bo jak Anita pisała wagę ma ok więc po co ale to moje zdanie ;-)
prwie kończę poprawki w pierwszym rozdziale ale w nim chyba było stosunkowo mało ;-);-);-)
reklama