reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Tarnów

reklama
Dobry wieczór,

Zwariowana pogoda - raz trochę (ale tak całkiem troszkę) słońca, a za chwile ciemne chmury i leje.

ewelinia975 Witaj na forum. To jesteśmy/byłyśmy sąsiadkami.

massiek Zdrówka dla Adka.

karolcia-83 To cię zmartwię - ani Michał ani Piotruś po zjedzonej gęstej kaszce na noc nie przesypiali nocy - budzili się co 3-4 godziny. (a nawet co 2) Dodatkowo Michał ulewał dużo i długo - wyrósł z tego dopiero jak miał 9 miesięcy. (mniej więcej tak jak lekarze mówią - gdy mięśnie się wzmocnią i maluch zaczyna siadać/siedzieć, a jadł w dzień co 2 godziny, rzadko miał dłuższe przerwy) A że Domiś ładnie waży to ja bym diety teraz kaszkami nie rozszerzała.

agunia271 Sporo tych atrakcji.

Anita to super a co tym razem wygrałaś? ostatnio jak był T to mówiłas że przyjdziesz jak pojedzie :-p
Agunia no ostatnio coś ciężko się zgrać :-( ja jeszcze nie wiem :sorry:
Karolcia ja też się pogubiłam ale ja nie dawałabym jeszcze kleiku bo jak Anita pisała wagę ma ok więc po co :eek: ale to moje zdanie ;-)

prwie kończę poprawki w pierwszym rozdziale:tak::tak::tak: ale w nim chyba było stosunkowo mało ;-);-);-)

reklama
Anita gratuluje wygranej!!! :-)
Ewelina witaj i rozgość sie u nas:-)

mój jeszcz enic nei wie o piffkowym ale mysle ze chyba by nie miał nic przeciwko;-)

Do góry