reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Tarnów

reklama
Nutrition jest przeciwko ulewaniu pokarmu, powoduje gęstnienie mleka i nie zwieksza jego kaloryczności:tak:

z tym wczesniejszym wprowdzaniem jedzenia to według mnie jest ryzyk fizyk i to, że nie widac że coś jest nie tak, to nie oznacza że kiedys nie wyjdzie - dlatego ja czekałam bo nie spieszyło mi sie z podawaniem nowości inaczej niz ogolnie zalecano:tak: ale to moje podejscie;-)

burza i pada..:baffled::-(
Nutriton pomaga ale w naszej sytuacji jest trochę kłopotliwe bo ja go karmię piersią :nerd:

Oby nic się nie rozwinęło :tak:
wygląda że jest lepiej bo gorączka całkiem spadła. tyle tylko że chyba osłabienie zostało bo biegł z Darią i w kant drzwi się uderzył :baffled:. teraz leży z zimną pieluchą na głowie i bajkę ogląda.
Dawida siostra zostawila nam Darię i pojechała sobie z dziadkami. Jeśli będzie tak jak wczoraj to wrócą po 21. czyli nam doszło dodatkowe dziecko. Jutro chyba też chcieli ja zostawić ale nie zgodzę się bo totalnie mnie nie słucha a do tego gdy do niej coś mówię lub pytam to mnie olewa. Dawida też :crazy:

Kasiu a ty sie nie piszesz???a w zeszlym tygodniu bylo tyle chetnych: Dana, Madzia, ja Aneczka...Beti pewnie tez, ja...Agatka moze ty???

reklama
Do góry