reklama
Agawa25
Fanka BB :)
no ja bym się chętnie wybrałatylko nie wiem czy mnie puszcząno to co z tym piffkiem??
Może przełożymy bo coś mało chętnych ;-)no ja bym się chętnie wybrałatylko nie wiem czy mnie puszczą
karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
Nutriton pomaga ale w naszej sytuacji jest trochę kłopotliwe bo ja go karmię piersiąNutrition jest przeciwko ulewaniu pokarmu, powoduje gęstnienie mleka i nie zwieksza jego kaloryczności
z tym wczesniejszym wprowdzaniem jedzenia to według mnie jest ryzyk fizyk i to, że nie widac że coś jest nie tak, to nie oznacza że kiedys nie wyjdzie - dlatego ja czekałam bo nie spieszyło mi sie z podawaniem nowości inaczej niz ogolnie zalecano ale to moje podejscie;-)
burza i pada..:-(
wygląda że jest lepiej bo gorączka całkiem spadła. tyle tylko że chyba osłabienie zostało bo biegł z Darią i w kant drzwi się uderzył . teraz leży z zimną pieluchą na głowie i bajkę ogląda.Oby nic się nie rozwinęło
Dawida siostra zostawila nam Darię i pojechała sobie z dziadkami. Jeśli będzie tak jak wczoraj to wrócą po 21. czyli nam doszło dodatkowe dziecko. Jutro chyba też chcieli ja zostawić ale nie zgodzę się bo totalnie mnie nie słucha a do tego gdy do niej coś mówię lub pytam to mnie olewa. Dawida też
A kaszkę jak podasz?Nutriton pomaga ale w naszej sytuacji jest trochę kłopotliwe bo ja go karmię piersią
karolcia-83
Na wieczór daję mu czasami mleko modyfikowane wiec kaszke dorzuce do mleka.A kaszkę jak podasz?
No to Nutritionu nie możesz dosypać? ;-)Na wieczór daję mu czasami mleko modyfikowane wiec kaszke dorzuce do mleka.
karolcia-83
Dosypuję ale to jest tylko raz dziennie.No to Nutritionu nie możesz dosypać? ;-)
reklama
To przyznam juz nie rozumiemDosypuję ale to jest tylko raz dziennie.