reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Hej Dziewczynki. Pogoda beznadziejna :-( Już bym wolała żeby było zimno ale żeby deszczu nie było. Wczoraj mimo pogody wybraliśmy się na spacer. Matuś był zachwycony bo mógł skakać po kałużach i potem był mokry bo sam pas :-)

Agunia czy to od Ciebie dostałam wczoraj smsa?
Anita super że podziałało :-) A myślenie o Mrówie żeby nie stało się Twoim nalogiem :-D

reklama
Anita bardzo mi miło ze o takiej porze o mnie myslisz;-):-D super ze Oskarek przespał nocke oby jak najwiecej takich;-)to teraz sama mozesz uchodzic za ogrodnika forumowego;-)

a placek nie byl na przeprosiny bo to mnie miano przeprosic;-) juz sie pogodzilismy;-):-p

witam :-)
ja tez przy kawce kolejnej, coś ciśnienie kiepskie chyba, bo coś mnie głowa pobolewa :baffled:

Mrówa super, że już zgoda :tak:
Karola fotki na nk super :) :-)
Anita, Mini nie ma to jak udana nocka :tak: Oby jak najwięcej takich :tak:
Anita fajne kwiatki :tak:

Karolcia fajowa z Ciebie mama ze pozwalasz dzieciom taplać się w kałużach :tak::-D

Anita nie martw się ,głodny na pewno nie jest , je z przyzwyczajenia ....w końcu to już duży chłop i nie potrzebuje nocnego jedzenia . A za udaną nockę chyba ten deszcz odpowiada :wściekła/y: coś za coś... albo ładna pogoda albo udana nocka :-p

idę robić sałat
ę :sorry2:

reklama
Karolcia fajowa z Ciebie mama ze pozwalasz dzieciom taplać się w kałużach :tak::-D
Przyznam że w taką pogodę można ześwirować a jeszcze siedząc ciągle w domu to już całkowicie. Dla własnego dobra wzięłam ich na zewnątrz a frajdę miał faktycznie ogromną.

Witam

4 kody NAN a jest do wzięcia zabawka z FP. Musisz mieć oryginalny kupon.
A co konkretnie potrzebujesz z tego Nana? Zapytam kuzynki bo ona też chyba daje.

Do góry