reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Tarnów

najprostszy :-D biszkopt z masa karpatkowa truskawkami i galaretka;-)
moze i prosty, ale brzmi pysznie :-) Chyba zadzwonię do P żeby truskawek kupił, bo masę karpatkową mam akurat w domu :-)

Anita a moz ebys sie przesżła do lekarza z tym zebem/gula? Moze Oskarkowi trzeba pomóc w wyżynaniu sie i naciac dziasełko?
to tak się robi? :szok: bidne te dzieciaczki, ja bym sie tego bała a co dopiero takie maluszki :-(Oby sie szybko poprzebijały zębulce :tak:

powiem Ci że ja tez myslałam, że tak bedzie bo jak mu sie gula zrobiła w marcu to wogole nie marudzil ale po miesiacu, dwóch jak ząb nie wyszedł a gula dalej była to juz było gorzej bo dlugo ząbkuje..
koleżanek dzieci mają/miały luz - nudzą dzieciaki 2 dni bo tyle trwa pojawienie sie guli i przebicie sie zęba i narzekają a co ja mam powiedzieć?;-):confused:
noo... ciężka sprawa.. :-(
Kasiudove ciekawa prognoza :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
A ja też zrobiłam już dziś pierwszy torcik:tak::tak::tak:
wykorzystałam pokruszone herbatniki z maslem roztopionym na spód( najlepsze są maślane) , krem do tortów gellwe waniliowy błyskawiczny:tak:truskawki, galaretkę i tartą czekolade:tak::tak::tak:

Madzia to dobrze że ten torcik dzis jednak upiekłas:tak::tak::tak::tak:
przyda sie na ciche dni:tak::tak::tak:
Kasiu oby sie sprawdziła ta cieplejsza czesc prognozy:cool2::cool2::cool2:
co do zębów Anita to ja mam takie problemy jak Oski...z zębami mądrości..juz dwa razy u chirurga nacinałam dziąsła:confused::confused::confused::confused::confused:tragedia..jak przestało dzialac znieczulenie myslałam ze wykorkuje..siedziałam i plakałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam

Któraś z mam pytała o cenę wizyty u Sak.Jest to 70zł. Byłam z początkiem czerwca ;)
Karola trudno się mówi.Potrzebuję jak najszybciej a czas jest do końca wakcaji tylko decyduje data wpłynięcia, bo to są nagrody gwarantowane.
Kasia i jak na wakacjach?Już czujesz?
Agunia mniamniuśnie brzmi ciacho.
Madzia co żeś znowu zrobiła meniowi?Niedobra ty niedobra ;-)

he he nie wiem juz co gorsze...wizyta u dentysty czy u gina:-D:-D:-D:-Dale raczej to pierwsze:-):-):-)
Anitka a jakie lody jadasz????
no to ja stawiam torcik

0hP8QVxUUD2xWc8qvX.jpg

ło matko droga czy dam radę:confused:;-)

ostatni obrazek to szałwia - jednoroczna, krucha, delikatna, jak deszcze mocno popada to połamie, brzydka będzie, polecam do doniczek i pod dach...

to czerwone wygląda mi na werbenę, ale głowy nie dam...jeśli tak to też jednoroczny kwiatuszek, będzie kwitł do jesieni

niebieskiego nie znam...

stawiam, że różowe przycinasz ale nie jestem pewna....
przepraszam, nie wiele pomogę

Ostatnia edycja:
przywitam się oficjalnie - Hej:-)

mini/anitaniech już wychodzą te zębole:tak: ja się bałam ząbkowania jak jeszcze w ciąży byłam:-D a tymczasem bez problemu poszło:tak:

danaa byłe pacjentki też mają problem z dostaniem się do Sakowe?

ja ciasto kupiłam w Lidlu:zawstydzona/y: ale rbotnicy, obiad i szkolenie to za dużo:confused: więc gdzieś trza było czasu zaoszczędzić;-)

Wspólczuje dzieciaczkom tych zebów :-( musi ich to potwornie bolec ajk ja sobie przypomne jak mi sie wyzynała 8 to brrrrr
Moje dzieciaki nawet ok przesżły zabkowanie ;-)
Anita te 3 pierwsze znam bo je miałam ale niewiem jak sie anzywaja ja je miałam jeden rok i wszystkie w doniczkach. Jak nie zapomne to zapytam siostre bo ona sie an nich zna:tak:;-)

Hejka porannie w ten kolejny"piękny" dzionek:tak::tak::tak:
Anitka supr śniadanko zrobiłaś:cool2::cool2::cool2:
my dziś po poludniu wybywamy do teściówki i babci:-):-):-)
szkoda że nie ma pogody na opalanko:happy2:

reklama
Anita ja tam o Mrowie nie myślałam :-p a nocka nawet udana :tak:
Widzisz jakiego masz mądrego synka , to tylko mamusia trochę nadgorliwa była :-D

Miłej niedzieli ...

Do góry