reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Tarnów

Kasiu ma smaki Karolinka;-)
Anita mnie sie wydaje ze zeby mu daja popalic:-( w końcu ma ta gule i ma a to nie jest nic przyjemnego:no: a jak wczoraj pisałam dzieci jak sie przyzwyczaja to ciezko ich odzwyczaic i zapewne Oskarek przyzwyczaił sie do pobudki o 2:-:)dry:
mam andzieje z eszybko mu przejdzie;-)

Pogoda jakies jaja sobie robi gdzie to było zeby w czerwcu było 10 st:szok::wściekła/y:
ja dzis zrobiłam placka :rofl2: i z mezem mamy ciche dni od czwartku:-p

reklama
Witam i ja :-)
Pogoda załamka :no::wściekła/y::angry:
Najpierw wiosna nam się spóźniła, teraz lato - ehhhh :confused:

To może i jesień się spóźni :tak:

Anita u mnie godzina zero to 3 albo 3:30 :-p

Mrowa
zjadła bym dobrego murzynka .. :tak:

Borysowi też już zęba widać pod dziąsłem , ale wyjść nie chce :baffled::angry: Dziąsło już fioletowe sie zrobiło
:baffled:

Ale się dzieciaczki namęczą z tymi zębami :-( Kubie w sumie jakoś tak w miarę nieuciążliwie rosły na szczęście.

hej :-)
dołącze do narzekających na pogodę :baffled::wściekła/y: Czemu zwykle w weekend jest tak paskudnie?? :wściekła/y:
Ja juz "niepiżamowo" Narazie nastawiłam rosół i pranie i jakoś tak nic mi sie nie chce :baffled:

O! Zostałam fanką :)
Hehe zrobiłam dokładnie to samo :-D No jeszcze włosy umyłam ;-)
U mnie straszy góra prasowania i chyba dziś się zlituję :-p
Gratuluję statusu fanki :-)

Mrowa placek powinien pomóc ;-)

Mini murzynek hehe :-D

Anita a moz ebys sie przesżła do lekarza z tym zebem/gula? Moze Oskarkowi trzeba pomóc w wyżynaniu sie i naciac dziasełko?

Patrzcie jakie prognozy znalazłam :-) Ciekawe czy się sprawdzi ?
Lipiec bardzo ciepły i burzowy
Lipiec pod względem opadów niewiele się będzie różnić o czerwca. Nadal spodziewamy się częstych przelotnych opadów pochodzenia burzowego, szczególnie popołudniami. Miesięczna suma opadów może więc przekroczyć normę wieloletnią. Temperatura będzie wyższa od tej notowanej w czerwcu i już nie będzie nam tak bardzo chłodno. Najczęściej na termometrach zobaczymy od 25 do 30 stopni. Możliwe są krótkotrwałe fale upałów z temperaturą do 35 stopni, głównie na zachodzie i południu kraju.
Sierpień gorący i słoneczny
W ostatnim miesiącu wakacji powróci niedostatek opadów, co może powodować pojawienie się suszy. Z powodu niewielkich ilości opadów będzie słonecznie, a na dodatek bardzo ciepło. Sierpień najprawdopodobniej będzie cieplejszy od lipca. Temperatura często będzie przekraczać 30 stopni, a więc będzie oscylować na poziomie nieco powyżej normy wieloletniej.
Wrzesień chłodny i deszczowy
Letnia pogoda szybko dobiegnie końca, dlatego też we wrześniu nie będziemy mogli delektować się wieloma gorącymi dniami. Pierwsze wyraźniejsze fale chłodów pojawią się już w pierwszej połowie miesiąca i będą im towarzyszyć częste, obfite opady deszczu, mogące podnosić poziom rzek i powodować podtopienia.
Październik ciepły i słoneczny
W październiku złota jesień powita nas cieplejszymi masami powietrza. Będziemy mogli liczyć na wiele słonecznych dni, zwłaszcza w pierwszej połowie miesiąca.
Listopad ciepły i wilgotny
Po słonecznym i suchym październiku pod względem temperatury listopad nie przyniesie większych zmian. Nadal średnia temperatura będzie oscylować na poziomie powyżej normy. Zwiększy się jednak suma opadów, która będzie większa niż w październiku. Miejscami listopad może się zapisać jako wilgotny.
Grudzień ciepły i wilgotny
Zima rozpocznie się ciepłymi masami powietrza, które o tej porze roku zawsze oznaczają bardzo dużą liczbę dni pochmurnych i mokrych. Docierające do nas wilgotne niże znad krajów basenu Morza Śródziemnego przynosić będą także silne wiatry. Pogoda niestety będzie sprzyjać przeziębieniu i grypie.

Anita a może my mamy po prostu typowych facetów :-D i umierają nam przy lekkim bólu ząbka :-D:-D:-D

Beti
u nas też jeszcze nie jest tak najgorzej tylko strasznie długo mu idą te zęby :baffled:

Ksiadove , ech no i przypomniałaś mi ze znowu będzie jesień
:-(

reklama
Do góry