reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Tarnów

Agunia wszystkiego najlepszego!!!!!!

Karolcia u mnie tez pranie schnie i schnie:dry::baffled:
Mini moja Mela często tapla sie w kałuzach ;-)dla akzdego dziecka to jest frajda ogromna:tak:
Ilaria fajny meiliście weekend szkoda tylko ze pogoda w niedziele sie zepsuła:baffled: my jedzimey w ten weekend do szczawincy:happy2:

reklama
ja planuję Szczawnice na początku lipca i już zarezrwowałam noclegi, zapłaciłam zaliczkę, ale jak będzie tak lało to nie wiem czy pojadę:no:
beznadziejne to lato; w ogóle się jeszcze nie opaliłam

Witam
Dana moja siostra chyba używa nan-a ... zapytam ... :tak:
Będę bardzo wdzięczna ;-)
Karola kody kreskowe z NAN potrzebuję.
No i jeszcze etykietki z gerbera.Może któraś wyrzuca???
Madzia my tez się przymierzamy na ten weekend na Szczawnicę ale ma lać.Zobaczymy czy się ruszymy.
Madzik powiedz przy rejestracji do Sak, że jesteś po porodzie ;-)to Cię gdzieś wcisną.

Dziś miałam okrutną nockę.Do 2.00 nie mogłam jakos spać a jak już zasnęłam to Madzia od 3.00 budziła się co godzinę-wrrr.Chyba zęby jej dokuczają bo się ślini i nie da sobie dotknąć.Wydaje mi się, że będzie szybsza w tym temacie niż Emilka.
Byliśmy z Madzią dziś na szczepieniu.Mam nadzieję,że nie będzie mi gorączkowała ani nic takiego.Dopiero drugą dawkę jej zaszczepiłam bo non stop coś-jak nie szpital to katarek.
Liczę na to, że idzie ku dobremu.

Witam

Karola kody kreskowe z NAN potrzebuję.
No i jeszcze etykietki z gerbera.Może któraś wyrzuca???

Gadałam z kuzynką i powiedziała że poszuka. Dzisiaj m być u mnie więc wieczorkiem dam Ci znać. A Gerbera nie mam. Jedynie HIPP albo BoboVita.

Ostatnio dostałam paczkę od BoboVity z próbkami mleka kaszki i z zupką.

reklama
Do góry