reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

A ja jutro, drogie Tarnowianki, rozpoczynam kurs na prawo jazdy :cool2: Pewnie jestem jedyną z Was bez prawka:baffled:
Ja pamiętam że pierwszą moją lekcję do dzisiaj :-) To był koniec sierpnia jakieś 8 lat temu :cool: Bałam się ale strasznie chciałam jeździć. Trzymam kciuki żebyś nie spotkała na swej drodze żadnego debilnego kierowcy któremu będzie się wydawało że jest ważniejszy bo ma już papierek.

reklama
hej
Kaskaq witaj i napsiz cos wiecej o sobie:-)
Miotlica no co ty ;-)bedziesz miec prawko i bedziesz szalec:tak:
Mini i jak wystarczyło wody? a nie mzoesz wyłaczyc pralki?
Kasiu bidulo to troche masz roboty:szok: a zamówiliscie regały?
Anneczka ja tez mma dwa w sierpniu wesela;-) to bedziemy razem hulac;-):-p:-D
Pogoda dzis okropna :no:

hejka ja juz jestem z powrotem :-) zdjęcia do biegłego zrobione to jeszcze tylko jedna rzecz i mogę wysyłać papiery :tak:na wózki juz mi czasu brakło bo pogada nie wyraźna :baffled:
Kasia no już niedługo się pomęczysz a masz wolne tak jak wakacje czy jeszcze po cos idziecie? pytam bo niewtajemniczona jestem ;-)kiedy ta kawka?
Agunia ale ja mam duże dzieci to mi może wyrosnąć :-D a dziewczynka tak tak co udajesz że nie wiesz przecież razem planujemy nie :-D:-D:-D a tak w ogóle to foremki ci się zakurzą ;-);-);-)
Mini no i co wystarczyło wody na płukanie czy już odłączyli :-D:szok: to dał Borysek popis w nocy :eek: mój Mikołajek w porządku roznosi właśnie wszystkie zabawki i wyrzuca przez dziurę w kojcu a potem po nie sięga i dziurę powiększa :eek: sprawdziłaś już autobusy :-)
Anita no w końcu :rofl2::laugh2::laugh2::laugh2: faktycznie moja siorka cos wspominała że u was na przedmieściach po burzy problem z netem :szok::-D
Aneczka, Madzia to poszalejecie na weselach ;-) ale wam fajnie :tak:

dobra idę obiadek nastawić

Hejka ale beznadziejna pogoda:tak::tak::tak:ale moje pranie nawet wyschło:tak::tak:
ale jutro ma być poprawa:tak:
my jutro mamy teatr z Domą:tak:
Agatka twój papier czeka:eek::eek::eek:cały czas:tak::tak:

Witam
Jakoś wypadła z rytmu forumowego :zawstydzona/y:
Dana - ja też :-(
Ej, ej nie marudzić tylko wracać!!! :tak:

Kasia no już niedługo się pomęczysz a masz wolne tak jak wakacje czy jeszcze po cos idziecie? pytam bo niewtajemniczona jestem ;-)kiedy ta kawka?
U nas tak do początku lipca trzeba być "dostępnym" ;-)- wypada wtedy rekrutacja, czasem inwentaryzacja albo remont ;-) a 1 lipca mamy radę tzw plenarną :tak: A potem luzik :-D
Kawka nie wiem :no: może piątek (ale nie wiem) dam znać;-) A w przyszłym tyg mam malowanie w domu :nerd:

Anita dobrze że się nam odnalazłaś :-)

Więcej nie pamiętam ;-)

reklama
w piątek odpada to przyszły tydzień może się uda :-)
to fajnie macie z tymi wakacjami ;)

Ostatnia edycja:
Do góry