reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Karola ja sie nie wybieram, bylismy już 2 razy :tak:
Kasiu to ile tych osób było?
Fajnie, że Karola zadowolona :tak: A Ty sie pewnie nie znasz na sztuce filmowej i tyle :-D
Aneczka potwierdzam - super zdjęciana nk :tak::-)

Ostatnia edycja:
reklama
Karola no niestety tyle kosztuja:eek: ale jak bedize goraco to ci wspólczuje tam siedziec:sorry: mysmy tez juz zaliczyli cyrk w tym roku i jak Mela miała ponad 2 lata i jej sie nawet podobało:tak:
Agawa z checia bym ci pożyczyla wózka ale niestety ja mam mini taki jak Kasia i uzywamy go często:sorry:
Kasiu domyślam sie ze mało ;-) 20-30?

a odnośnie Tarnowa uwazam ze Kasia ma racje :tak: Mimo ze mały ten nasz tarnówek to staraja sie nam uatrakcyjnic czas trzeba tylko wykazac checi zeby cos znaleźć;-)
Wiadomo ze Kraków to ogromne miasto i do tego pełne turystów studentów i pełno ejst imprez róznego rodzaju akzdy cos znajdzie dla siebie tam;-)

Dobry wieczór.

Jestem wykończona po całym dniu. Jedno zakończenie roku za mną. :-) Fajnie dzieciaki występowały. Wśród widzów był gość specjalny, który na koniec ocenił występ na 2 dziesiątki i rozdał autografy. :tak: Tym gościem był Zbigniew Wodecki - prywatnie dziadek Julki. :-) Wcześniej dzieci odśpiewały Pszczółkę Maję. :tak::-D
Jutro znowu dzień pełen atrakcji - idziemy na urodziny kolegi, prosto po przedszkolu więc do domu dotrzemy po bajce.
A w środę kolejne zakończenie.
W czwartek ostatnie atrakcje - Michał jedzie na całodzienną wycieczkę do Niepołomic (o 7:15 mają śniadanie, 7:45 wyjazd) a ja po południu zebranie Rady Rodziców.
I to by było na tyle w tym tygodniu.

beti801 Hmm, to może moje wiercipięty też by wytrzymały na spływie?

hejka

miotlica super że zaczynasz prawko będziemy kibicować
Mini a co dziś porabiacie?
Kasia oglądałam te mini w mieszku i powiem ci że super tylko czy mi dzieciątko z niego za szybko nie wyrosnie:baffled: a dziś się jednak nigdzie nie wybiorę :eek: trochę mnie ta pogoda zaskoczyła :confused2: odnośnie starego wózka to niestety jestem zbyt sentumentalna i nie sprzedaje ;-) może jeszcze się doczekam tej córeczki ;-);-);-)
Mrówcia prosba już nieaktualna :rofl2: już byłam wózeczek pozyczyłam w końcu od Mini :-) ale Madzik tez bardzo dziękuję za chęci :tak:
Karola ja do cyrku sie nie wybieram bylismy z Kubą raz i o jeden za dużo ;-) jestem przeciwniczką męczenia zwierząt więc jak juz to tylko ZOO
Ania ale fajnie macie :-) a w wakacje też do przedszkola będą chodzić czy babcia?
Anita wrrrrrrróóóóóóóóóóóóć nie ma z kim z rana pogadać ;-)

no i co ja mam robić?

hello:-)
beti801 Hmm, to może moje wiercipięty też by wytrzymały na spływie?
spokojnie :) Kuba bardzo był zadowolony. Płynął z nami taki 5letni chłopczyk i razem rozprawiali całą drogę i łowili glony hehe :tak:

A ja jutro, drogie Tarnowianki, rozpoczynam kurs na prawo jazdy :cool2: Pewnie jestem jedyną z Was bez prawka:baffled:
To trzymamy kciuki :tak: Robisz ten wakacyjny kurs? Ja robiłam 2 lata temu właśnie, tzn w sierpniu zaczynałam. Teraz jeszcze jakieś zmiany wprowadzili i z tego co słyszłam to egzamin ma być krótszy i to sporo.. ale nie wiem dokładnie jak to teraz wygląda..

Agawa to teraz musisz jakieś hobby znaleźć sobie, bo czasu wolnego tyle :-D Moja szwagierka ( i sąsiadka w jednym :-D ) dziś właśnie oddaje pracę mag.

Beti to fajnie a gdzie studiowała? no hobby to juz sobie poniekąd znalazłam :tak:

a chyba sie za porządki jakieś wezmę bo nie wyjdziemy raczej :baffled: a pieluszek dwie sztuki mam tylko :szok::szok::szok:

Agawa w Krakowie studiowała, polonistykę. A to hobby to jakie?
Pogoda faktycznie kijowa :eek: Tzn niby ciepło, ale ten deszcz :dry:
Przy takiej pogodzie też ruch w sklepie zawsze mniejszy :eek:

reklama
Do góry