reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Hejka porannie!!!

Agatko no to fajnie że praca złożona;-);-)czekaj na obrone i z głowy:cool2:to mówisz ze Ci chodzi córeczka o głowie:-D:-D:-D:-D:-Da ten wózek mini nie jest mały:-(Nikia przecież Tymcia wozi a on ma prawie 4 latka:sorry::sorry::sorry:

U mnie cyrk odpada :-pW mi tyle niewysiedzi:rofl2:
Beti super masz avatarek wiesz:laugh2::laugh2::laugh2:
Miotlica nie jestes jedyna:happy:

reklama
Hej wszystkim :)

u nas cyrk raczej też odpada , Marcel nie wysiedzi dłużej niż parę minut a poza tym tam jest strasznie gorąco :zawstydzona/y:

Ania ale macie atrakcji :-)

właśnie się dowiedziałam że w sierpniu mam 2 wesela :szok::-D:-)

Witam :-)
Agawa z wózkami jest tak że każdemu co innego pasuje :-) Dla mnie był super do jazdy i wnoszenia po schodach. K bez problemu nim jeździła mając 2 i pół roku, bo potem wózek poszedł w odstawkę ;-)
Anita chyba jakieś wesele miała w weekend - nieźle zabalowała ze jej do tej pory nie ma :-D
Kaskag - witam :-)
Miotlica ja też nie mam :zawstydzona/y:

Mam w pracy sajgonik :wściekła/y: Normalnie padam - robię za magazyniera - pakowacza ostatnio i wszystko sama, bo każdy ma swoje sprawy na głowie :frown: Ehhhh....Jutro do Kraka jadę to się trochę odchamię :happy:

wychodzi słonko ?
Nastawiłam pranie , i zapomniałam ze wody ma dziś u nas nie być :szok: mam nadzieje ze mi nie odłączą przez najbliższe dwie godziny :eek::eek:

Miotlica
ja też nie mam prawa jazdy i mój mąż też , żadne z nas nie może się odważyć :-D A co to za letni kurs ? napisz coś o nim więcej , ile kosztuje , gdzie i czy jeszcze można ? Może bym się w końcu wzięła za to :eek::eek:

Agawa u nas leniwie , niedawno się zwlekliśmy, bo w nocy Myszem jakieś emocję targały i dwie godziny sobie w nocy zrobił przerwy . :eek:
Jak mały po wyprawie wczorajszej ?

Karola ja tam nie lubie cyrku

reklama
Hej wszystkim :)

u nas cyrk raczej też odpada , Marcel nie wysiedzi dłużej niż parę minut a poza tym tam jest strasznie gorąco :zawstydzona/y:

Ania ale macie atrakcji :-)

właśnie się dowiedziałam że w sierpniu mam 2 wesela :szok::-D:-)
to poszalejecie :-)

ja też jestem z okolic Tarnowa, jeśli miejscowość oddaloną o 40 km można uznac za okolice :)
witaj :-D

Do góry