reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

A miało być deszczowo dzisiaj :-D a jest tak pięknie .

Trochę sie z Borysem dziś powietrzyliśmy , byliśmy w piasku i na huśtawkach , nawet chwilę połaziliśmy na bosaka po trawie , ale to jednak strach jak się nie ma własnego ogródka :-:)-(

A teraz bawi się super wypasioną żółtą terenówką i nawet naśladuję odgłos samochodu :szok:co jest u nas nowością ... Dzięki Agata ... bo zapomnieliśmy podziękować :zawstydzona/y:

reklama
hello dziewczyny

ja jakos już doszłam do siebie po dzisiejszej wycieczce ale było ciężko bo mały płakał i o spaniu nawet myśleć nie chciał no ale praca złożona i czekamy na telefon kiedy obrona

no co ty Mini :-) to my dziękujemy ;-)

Kasia fajne te wózeczki co wstawiłaś tylko że chyba cenowo nie ta półka :zawstydzona/y:

może jutro się wybiorę na miasto to sobie jeszcze parasolki pooglądam no i zdjęcia do biegłego muszę zrobić i w tym tygodniu wysyłam papiery :szok: chyba jeszcze nie dociera do mnie na co się porywam ale co tam ;-)

a tak w ogóle to coś pustawo u nas ostatnio :confused2:

Sprawdziłam na stronie i aż mnie zatkało. 40 zł osoba dorosła (+ 2 dzieci do 10 lat) a 60 zł loża :szok: Rzeczywiście jest tak drogo?
Niestety tak :eek: Ja byłam z K 3 razy i cyrk zawsze pękał w szwach ;-)
Potraktuj to jak 2 bilety po 20 PLN :-)
My byłyśmy na Muminkach - K zachwycona, ja przysypiałam :zawstydzona/y: Zgadnijcie ile osób było w kinie :szok::-D

Ostatnia edycja:
Urolog kazała mi dawać sok jabłkowy do wody Dominikowi więc powoli mu rozpuszczałam. Dzisiaj pojechałam po szafkę na Matula samochody i na zakupy a Dawid zadzwonił że Miniu popłakuje :no:. Powiedziałam żeby dał mu trochę soku bo może pić mu się chce. Nie było jabłkowego więc kazałam mu dać marchwiowy. Miniuś wypił 120 ml czystego soku :szok: Na szczęście skończyło się na strachu i 3 wielkich kupkach marchwiowych :rofl2:

reklama
Do góry