reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Chyba pogoda dopisała bo tu takie pustki.

My dziś mieliśmy leniwy dzień, tylko z lokalnym spacerem. Limit atrakcji na najbliższy czas wyczerpany - pasuje w końcu coś na wakacje odłożyć.;-)

reklama
Hejka!!!

A my tez miło spędziliśmy dzień na spacerach:tak::tak::tak::tak:
zaliczyliśmy kosciółek, piaskownice, a potem długi spacerek do parku Sanguszków i stamtąd boczną drogą na al.Tarnowskich:tak::tak::tak:no i do domku:-D
nawet Tuliś drzemkę zaliczył:eek::eek::eek:tylko kurcze kaszle biedaczek:zawstydzona/y:no ale syropki daje i mam nadzieje że mu przejdzie:confused2::confused2::confused2:

Agawa w sumie ciężki wybór z tymi wózkami. Myślę że nalepiej jest iść z dzieckiem do sklepu wsadzić go do wózka i przejechać nawet ze 2 metry. Ja zastanawiałam się nad 2 spacerówkami ale jedna jakoś nie podeszła Matusiowi i nie chciał do niej wsiąść a z drugą nie było problemu. Przyznam że jestem zadowolona z zakupu.

ANia super mieliście wycieczki. My byliśmy w oceanarium rok temu w Gdyni i było super. Teraz mamy w planie Bałtów ale może i do Krakowa się wybierzemy.

Anneczka Matuś ostatnio oglądał zdjęcia i mówi do mnie "Celek przyjdzie do auta Mafusia" :-) tak więc zapraszam :-D

Agunia faktycznie mielicie fajny spacer :-)

Ostatni pisałyście dużo o książkach to polecam "Niezawinione śmieci" Wiliama Whartona. To jest o śmierci jego córki. Bardzo mi się podoba.

My mieliśmy dzisiaj ciężki dzień. Gdy wyjeżdżaliśmy z Przemyśla było strasznie wietrznie a przez to zimno. W drodze zrobiło się gorąco i Matuś obudzil się niezadowolony z panujacych warunków. Od Ładnej musiałam już go zabawiać ale jakoś dojechaliśmy.
Dominikowi z kolei zęby dają popalić bo nie dość że nie śpi to jeszcze jękliwy. Kupiłam mu żel to może będzie ciut lepiej. Teraz niby śpi ale zaraz idę go kąpać i mam nadzieję dzisiaj się wyspać.

Teściowa znowu mnie wkurzyła bo obiecuje Matusiowi że jak on coś zrobi (ubierze się czy wysika) to ona przyjdzie się z nim pobawić a potem idzie sobie gdzieś albo cichaczem ogląda tv.

Agunia fajna wycieczka :-)

Ja się nie zgadzam ze stwierdzeniem ze T to dziura i nic tu nie ma (bo parę razy ostatnio tu takowe padło) ;-)
Wystarczy spojrzeć na to tarnow.pl - oficjalny portal Tarnowa - polskiego bieguna ciepła a to tylko dwa tygodnie czerwca :tak:
Wiadomo z Krakowem to nie ma się co porównywać ale tak tragicznie to chyba nie jest ;-)

My dziś zaliczyliśmy piknik rodzinny w Parku Strzeleckim :-)

Karola dobrze że szczęśliwie dojechaliście :tak:

Hej :)
Agunia super spacerek :tak:
Kasiudove piknik też brzmi fajnie :tak::-) Nawet nie wiedziałam, że ma być .
Karola no to droga faktycznie nieciekawa :eek:
Zdrówka dla wszystkich zakatarzonych!! :tak:

My też wczoraj mieliśmy fajny dzień :tak: Pojechaliśmy w Pieniny i zaliczyliśmy spływ Dunajcem z Sromowców do Szczawnicy, łodziami flisackimi :-) Super było. Kuba zadowolony :tak: Dwie godziny ponad płynęliśmy. Potem pojechaliśmy do Nidzicy jeszcze. Ogólnie fajny dzień i pogoda super dopisała :-)

I jeszcze kawka na dobry początek dnia :-)
Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg

reklama
Hej wszystkim :-)

fajnie że wypady weekendowe udane, my też wczoraj pozwiedzaliśmy :tak:
ja też się nie zgadzam z tym że Tarnów to dziura - wierzcie nie wierzcie widziałam już parę :cool2: heheheh

Beti Twoja kawka mi życie ratuje nirmalnie taka śnięta jestem :eek:

Agunia, Ania zdróweczka dla dzieciaczków :tak:

Karola dzięki za zaproszenie na pewno skorzystamy :tak:

Agawa ja mam spacerówkę Chicco LiteWay i jestem super zadowolona :tak: ale faktycznie najlepiej dziecko na żywo przymierzyć itp....

Do góry