reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Hejka popoludniowo laseczki!!!

Ania fajnie że zabawa udana była lux ;-);-);-)
Ja mam dzwonek i stroj też:tak:ale my dopiero chyba w piątek na procesje pójdziemy i na oktawe bedziemy chodzic:tak:w tamtym roku chodziliśmy codzień oprócz wlasnie Bozego ciala:tak::tak:
Miotlica witaj wsrod nas:tak::tak::tak:
Karolcia i jak chlopcy twoi??

reklama
Uff, jestem wykończona.
Pogoda wytrzymała - wprawdzie było duszno i chwilami chmury straszyły ale nie padało. Imprez się udała - dzieciaki wyszalały się. I w ten sposób zaliczyłam grilla w tym roku. :tak:

mini55 Dwa tygodnie temu Piotruś miał zabieg na siusiaku. Stąd kontrola.

kasiadove Jeszcze chwilę i ci się suwaczek skończy.

Dziewczyny - dzięki za miłe przyjęcie a zwłaszcza za linki. Z tym neurologiem to może ja panikuję... Za dwa tygodnie mamy drugie szczepienie i wtedy wypytam o wszystko pediatrę. Po prostu Natalia leżąc na brzuszku z ogromnym wysiłkiem unosi główkę i tylko na dosłownie 3 sekundy, a nieraz nie unosi wcale tylko leży na policzku... A podciągana za rączki jakby do "siadu" też nie trzyma jeszcze główki tylko tak jakby zwisa jej z tyłu jeszcze dość mocno... Podobno z tym podciąganiem to ma jeszcze czas, ale na brzuszku już chyba powinna główkę trzymać - 19 czerwca skończy trzy miesiące...

Znajomi mi mówią że jest OK, że każde dziecko inaczej się rozwija itd ale ja się niepokoję... A jak to było u Was z tą główką - tzn u Waszych dzieci, bo WY same to chyba nie pamiętacie jak dźwigałyście główkę...:-D

Aniu super że Wam się festyn udał :-)

Karola chłopcom się poprawiło? I super :-)

Miotlica nie pamiętam :zawstydzona/y: A pediatra co mówi? Skonsultuj to jak Cię niepokoi - na pewno wszystko jest ok :tak:

Kasia nie znęcaj się nad nami :-D i pisz duzymi literami :-D:-D:-D
Karolcia super ze chłopcom lepiej:-):-):-)
Agunia o co chodzi z tą oktawą :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a ja mam prze..... dzień bo pszyszedł mi raport z programu antyplagiatowego i jakby to powiedzieć....... nie jest tak jak bym chciała więc poprawiam i juz mam dość :no: już nie chce tej pracy oglądać :wściekła/y: a jutro do krk jadę i musi byc wszystko gotowe

Agawa nie zazdroszcze poprawek:eek::no: a oktawa to znaczy ze po Bozym Ciele jeszcze przez tydzien sa procesje i ten czas to oktawa:tak:
Agunia Mela w tamtym roku ani jednego dnia nie opuściła i mysle ze w tym bedzie podobnie:-)
Mini to juz znasz winowajce;-)
Miotlica nie zaszkodzi sprawdzic :tak: czasem anwet lepije 10 razy to zrobic niz potem załowac :-pJa słyszałam o neurologach na mostowej ale nie znam nazwisk:-(
Kondzik jest bardzo szybki w rozwoju i z tego co pamietam to szybko zaczał sie dzwigac i podnosic głowke ale dokładnego czasu nie pamietam:sorry::zawstydzona/y:

tak własnie jak pisze Madzia;-)u nas w posciele procesje są aż do piątku i potem rozdanie slodyczy dla dzieci i obrazków, i blogoslawieństwo dzieci sypiacych;-);-)
myśmy tylko Boże Cialo opuścili, znaczy w kościele byliśmy ale nie na procesji a tak we wszystkie dni;-);-);-)

ja tez znalazlam już komeche i pelerynkę i dzwonek:tak:a sukienkę mam czystą:laugh2:

reklama
Do góry