reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Witam wieczorową porą. :-)

Zakupy nam się udały. Michał wzbogacił się o takie buty: Adidasy nr 30 WISHOT SUPERCENA WYPRZEDAŻ (635100990) - Aukcje internetowe Allegro tylko w czarnym kolorze z białymi wstawkami i czerwonym środkiem.
Obróciliśmy zostawić nabytki w domu i wyruszyli w rejs, mimo straszącej pogody. :-)
Nawet nam się udało trafić na dobre połączenie autobusowo-tramwajowe.
Wysiedliśmy pod Wawelem i stamtąd przeszliśmy Plantami podziwiając koczujące tam smoki. Dłużej zatrzymaliśmy się koło naszego przedszkolnego.
Potem poszliśmy na Rynek, gdzie popatrzyliśmy jak skaczą i lądują spadochroniarze, a potem poszli do Empiku bo mąż chciał sobie kupić jakąś książkę i jeszcze coś na prezent dla kolegi Michała.
Akurat zaczęło trochę padać i paradę podziwialiśmy z pierwszego piętra sklepu. :-) Bardzo dobry punkt widokowo.:tak: Wkrótce jeszcze kilkoro dzieci dołączyło na parapet. :-).
A potem z kuzynem poszliśmy na obiad do knajpki. Efekt jest taki, że jeszcze teraz ledwo mogę się ruszać z przejedzenia. :szok:

reklama
Witam :-)

Ale dziś pogoda piękna - a my uziemione buuuu :confused2:

Ania przesadzają a biorąc pod uwagę ile tam różnych imprez było w ciągu tych 30 lat to już całkiem nie rozumiem :nerd:;-) Fajny dzień mieliście :tak:

U nas sytuacja zdrowotna poszła w złym kierunku. Mateusz od 2 dni kaszle koszmarnie w nocy nie śpimy do tego jest katar i wygląda jakby miał gorączkę ale jej nie ma. Może dlatego że bierze syrop przeciwkaszlowy. Dominiu natomiast dostał kataru który średnio mu schodzi ale stosujemy odciągacz do odkurzacza i wodę morską i pomaga. Niestety też kaszle dlatego jutro dzwonię po lekarza :-(

ojojoj widzę że się chróbska jakiś przyplatały dzieciaczkom wszystkim chrowitkom dużo zdrówka :-)

ja już zagłosowałam :tak: nie miałam problemu z wyborem kandydata :-) a teraz trzeba już się do pracy brać bo cała niedziela wolna była :sorry:

A my dziś znowu mieliśmy rozrywkowy dzień - poszliśmy do kina na Potwory i Obcy, bo Michał bardzo chciał. Niestety ponieważ to był film 3D to moje vouchery nie działały i trzeba było kupić normalne bilety. Ale raz na jakiś czas można zaszaleć. A vouchery są ważne do końca roku więc coś pewnie jeszcze się znajdzie na co można je wykorzystać.

karolcia-83 Zdrówka dla chłopaków.

Hejka!!!

Karolcia zdrówka życzę chlopcom:tak::tak::tak:;-);-);-)
Kasiu jak tam Karolcia???

Ania czasem trzeba zaszaleć:laugh2::laugh2::laugh2:to miły dzionek mieliście:tak::tak::tak:
a moje dzieci na chalupkach dziś...a my zaliczyliśmy obiad pyyyszny w Relaxie w Ciężkowicach , mój chlopina zjadl mega porcje:szok::szok::szok::szok:a potem Krynica, kawka, lody...spacer po deptaku i oscypki:laugh2:mieliśmy plan pod Jaworzyne podjechać ale nie podjechaliśmy:baffled::baffled:a szkoda:confused2:

reklama
agunia271 To wy też rozrywkowy dzień mieliście. :-)

kasiadove Ostatnio właśnie zastanawialiśmy się nad muminkami ale wygrał Despero.

dana-news Kiedyś już wklejałam: Artykuły - Techniki zabiegów inhalacyjnych u dzieci

A ja dzisiaj upiekłam placek z truskawkami. :-)
I jeszcze placek do kudłaczy na wtorkowy piknik rodzinny do przedszkola. Jutro tylko wieczorem zrobię polewę i obtoczę w kokosie i będzie.

Tutaj o Paradzie smoków i fotki:
Smoki pełzały i latały (zobacz wideo)

Niestety naszego smoka nie widzę, a z tekstu wygląda że wygrał w kategorii przedszkoli. (jak co roku od kilku lat :tak:)

Do góry