reklama
Agawa25
Fanka BB :)
Anita jeśli miałaś matematykę, rachunkowość i finanse to nie musiałabyś zdawać różnic programowych podobno najgorsza jest właśnie rachunkowość i finanse dużo łatwiej na ekonomii no i całkiem nieźle na zarządzaniu ale o tych innych kierunkach to ci dokładnie nie powiem bo ich nie robiłam ;-)jeśli chodzi o biegłego to wiem że ciężko jest okropnie i nie udało mi się namówić nikogo z grupy żeby ze mną poszedł :-(a oprócz tych 10egz trzeba jeszcze rok praktyki i dwa lata aplikacji ale jak nie spróbuje to wiem że będę żałować a potem na pewno nie będzie mi się chciało już do nauki wracać
dzięki juz mi z i y działa:-)
dzięki juz mi z i y działa:-)
Ostatnia edycja:
Beti801
Fanka BB :)
Fajnie, że już lepiej :-) Nim opuchlizna całkiem zejdzie to chwilę minie napewno. Najważniejsze, że juz mu to jakoś bardzo nie przeszkadzabeti801 Z każdym dniem lepiej - w sumie najgorzej było w dzień zabiegu i następny. Jutro jeszcze zostanie z T. w domu a od środy posyłamy go do przedszkola. Za tydzień dzwonię umówić się na kontrolę. (na razie opuchlizna utrzymuje się)
Prawie sklep Effuniakowy - możecie pooglądać: Szuflada Effuniak (mam ten model co na samym końcu)
Fajne te staniczki, ale po moim rozmiarze juz ani śladu
reklama
Dawno mnie nie było bo miałam dużo pracy, a z kolei jak była pogoda to siedzieliśmy duzo na polu. :-) W pracy nie zawsze jest czas siedzieć na forum.
Poza tym Antoś miał pierwszą chorobę w życiu 3-dniówkę, która trwałą 1,5 dnia;-).
A w najbliższy weekend mam zarezerwowane noclegi nad Soliną ale chyba zrezygnujemy bo straszna pogoda
Poza tym Antoś miał pierwszą chorobę w życiu 3-dniówkę, która trwałą 1,5 dnia;-).
A w najbliższy weekend mam zarezerwowane noclegi nad Soliną ale chyba zrezygnujemy bo straszna pogoda