reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Agawa tak moge:tak: i nawet wczoraj w tych butach pomykalam;-)
Kasiu rozczaruje cie bo nie mam duzo fotek z wesela:-( ale zrobie co w mojej mocy;-)
Anita a ty myślisz sie doszkalac? ja nawet lubie chodzic z Dudusiem na zakupy, nawet grzecznie siedzi :tak:;-)w sumie nie mam innego wyboru:-D

a byłam dzis w galerii debickiej i załapałam sie na znizke w rekidsie:rofl2:

reklama
hello :-)
Wszystkim dzieciaczkom wielkie buziaki z okazji ich święta !! :)
glitery-pl_pluszowe-misie2.jpg

Mrówa super, że wesele udane :-):tak:
Agawa super :-) Napewno sobie poradzisz :tak: Bedziemy mieć biegłą na forum :-)
Aniu i jak Piotruś? Lepiej już ?
Agunia wrzuć ten przepis na sałatkę szopską jesli możesz :tak:

a tak se :-(na weseklu byli do 22 tylko bo mama sie źle czuła
posiedziała troche na polu i zmarzła:-( wczoraj tez fatalnie sie czuła dzis troche lepiej
ale nie idealnie:-:)baffled:
bidulka :-( współczuję jej tych ciągłych kłopotów ze zdrowiem i trzymam kciuki, żeby szybko zdrowiała :tak:
Napewno bedzie dobrze:tak:

Dzisiaj się dowiedziałam że martwą sąsiadkę znaleźli w bloku moich rodziców w Przemyślu. Babka miała przyjaciela menela który powiedział że ona jest w szpitalu a sam przychodził i otwieral lub zamykal okna w zalezności od pogody. W piatek przyszla siostra tej baby do kolezanki mieszkającej obok niej z pytaniem co sie dzieje z jej siostra. Weszly do mieszkania bo było zamknięte tylko na klamkę pozamykaly okna i mialy wyjsc ale ta siostra zapytala czy ktos pod koldra nie lezy bo chciala klucze zabrac i zamknac drzwi. Kolezanka sie wrocila i znalazla pozakrywaną koldrami i kocami sasiadkę w polowie zjedzoną przez robale. Baba lezala tam co najmniej 2 tygodnie. Facet prawdopodobnie powynosil wszystko co sie dalo z jej domu a teraz się ukrywa. Nie wiadomo tylko czy to on ja zabil czy jedynie ukrywal ten fakt bo chcial dostac jeszcze jej rente.
Normalnie historia jak z kryminalu.

Agawa a mam takie pytanie. Czy czasem Uniwersytet Ekonomiczny z Krk nie ma swoich oddziałów w tarnowie i dębicy? tez wtedy trzeba jeździć do krk? i czy rzeczywiscie jest tak ciezko na tych studiach?:-)
ma ale tylko pierwszy stopień :tak:na drugi trzeba jeździć :tak: a czy ciężko to ci powiem że dość :sorry: zależy jeszcze jaki kierunek :-) ale uczyć się trzeba cudów nie ma ;-)
a tak se :-(na weseklu byli do 22 tylko bo mama sie źle czuła
posiedziała troche na polu i zmarzła:-( wczoraj tez fatalnie sie czuła dzis troche lepiej
ale nie idealnie:-:)baffled:
zdrówka dla mamy :happy:

reklama
Witam

Ale koszmarna pogoda. Zimno, mokro - bleee.

Dziękuję za życzenia dla Piotrusia.

crunch, mrowa Fajnie, że imprezki udane.

agunia271 To miałaś wycieczkę. :-)

agawa25 To co? Jakieś podyplomowe?

karolcia-83 Przykro mi.

beti801 Z każdym dniem lepiej - w sumie najgorzej było w dzień zabiegu i następny. Jutro jeszcze zostanie z T. w domu a od środy posyłamy go do przedszkola. Za tydzień dzwonię umówić się na kontrolę. (na razie opuchlizna utrzymuje się)

Prawie sklep Effuniakowy - możecie pooglądać: Szuflada Effuniak :) (mam ten model co na samym końcu)

Do góry