reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Najlepsze życzenia urodzinowe dla Piotrusia i Anity!!!!!!!!!!
całusów 102:-)

Agunia:-D:-D:-D:-D:-D wtedy hulałam w najlepsze i anwet nie myslałam o spaniu;-):-D
Karolcia dla babci
[*]
Crunch a dziekuje było rewelacyjnie wrocilismy z mezuniem do domu o 6,30:-p i jestem z siebie dumna bo cały czas chodizłam w szpilkach 9 cm co dla mnie ejst nie lada wyczynem;-) sciagnelam je tylko w domu:tak: Wyhulałam sie za wszystkie czasy;-)Dzieciaki tez zadowolone pojechały do domu po 21 i odrazu padły w fotelikach:tak: a w neidizele wstałam o 9 wiec spałam tylko 2 h:sorry::-p
fajnei ze impreza udana:-)

Najlepsze zyczenia dla dzieciaczków z okazji ich świeta!!!!!

reklama
Gdyby nie ten deszcz i wiatr to na zewnatrz nie byłoby az tak tragicznie. Dzieciaki usneły nam w drodze do domu to przynajmniej zupę spokojnie zjedliśmy. Na drugie muszę poczekać bo na naleśniki z serem mnie naszło i muszą się teraz odmrozić.

Agawa fajne te pojemniki. A jaki sok wlewacie?

Hejka!!!

Agunia wstała bo jechała na wycieczkę szkolna do Dębna i wlasnie wrociła:tak::tak:bylo super, mnóstwo zabaw i atrakcji:laugh2::laugh2::laugh2:
Madzia supoer że zabawa udana i że się wybawiliście:tak::tak:
Agatka powodzenia z pracą:tak:;-);-)
Ale zimno :confused2::confused2::confused2:brrrrr:baffled:
Karolcia przykro mi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wszystkiego naj naj wszystkim dzieciaczkom

Gdyby nie ten deszcz i wiatr to na zewnatrz nie byłoby az tak tragicznie. Dzieciaki usneły nam w drodze do domu to przynajmniej zupę spokojnie zjedliśmy. Na drugie muszę poczekać bo na naleśniki z serem mnie naszło i muszą się teraz odmrozić.

Agawa fajne te pojemniki. A jaki sok wlewacie?
zwykły z kartonu pomarańczowy, ananasowy i kaktus są pycha ;-)

dziękuję jeszcze raz za życzenia:tak::-)

byłam w sklepie na zakupkach:tak: w końcu maja wózki z miejscem dla dziecka:rofl2: dla mnie to był horror isc samej z malym na zakupy bo rąk mi brakowało i umęczona byłam jak fiks a teraz w kocu juz bedzie to wygladało normalnie:tak::-)

mały zasnal ale w jakiejs dziwacznej pozycji..zawsze spi na boku lub plecach a w tej połączył kilka opcji..:-D
Przyznam że u nas zakupy coraz lepiej nam wychodzą. Zwykle wsadzam Matusia do wózka sklepowego a za nim kładę fotelik z Dominikiem. Matuś wie że musi pilnować Dominika i jakoś to idzie. Czasami wraca jego stare przyzwyczajenie czyli jedzenie bułki w sklepie :-)

Św.P. babcia Dawida wyszła w środę ze szpitala. Miała zagipsowaną nogę i miednicę. Dzisiaj rano obudziła się i zawołała syna żeby przyniósł jej wodę. Gdy Bogdan ją podniósł umarła mu na rękach :-( Przynajmniej nie umarła sama :-(

Witam :-)
Dla naszych dzieciaczków najlepsze życzenia samych słonecznych dni!!!

2008_dzien_dziecka.JPG

Mrowa ładnie zaszalałaś ;-)
Crunch super ze urodziny udane :-) Podobał się samochód?
Dziewczyny czekam na fotki weselne i urodzinowe :-)
Karola wyrazy współczucia :-( Co do Twoich stosunków ze szwagierką to się nie wypowiadam bo nie mnie osądzać :zawstydzona/y:
Agunia a pogodę mieliście? :sorry:

anneczka1983 i co cieszysz sie czy płaczesz?;-) na długo przyjeżdza?:rofl2:
crunch super że się urodzinki udały:-) doktorat nie ale może biegłego:yes: choć ciężko jest ;-)
mrowa1 super że sie wyszalałaś :-) 9cm :szok: no nieźle :tak: a chodzic teraz możesz?
Agunia271 i co grzeczne dzieciaczki były? to na dzień dziecka było tam coś?
karolcia-83 współczuje :-(
[*]

u mnie dziecię juz padło chyba :tak: to trzeba się brać do roboty bo dzień mi uciekł dziś tak szybciutko:sorry: że nic prawie nie zrobiłam:sorry:

reklama
Do góry