reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Cześć dziewczynki!!!

Witam z ranka:tak::tak:pogoda taka sobie:eek::eek::eek::eek:moze nie rozpada sie nagle:baffled:
Popijam kawkę;-)wam też zrobiłam:happy:

kawa.JPG

do potem:laugh2::laugh2::laugh2::-)

reklama
hej Agunia :-)a ty co cierpisz na bezsenność :-D co sie tak rano zerwałaś;-) kawka super pychotka

ja się zabieram za poprawianie :baffled: miłego dnia wszystkim :cool2:

Ja też witam porannie, chociaż nie najprzyjemniej zaczął się ten dzień. O 6. dostaliśmy informację że Dawida babcia dzisiaj rano umarła. Od tego czasu już nie śpię :no: nosi mnie koszmarnie.
Za miesiąc jej wnuczka bierze ślub i nie wiem co oni w tej sytuacji zrobią z weselem :-(

Ostatnia edycja:
to i ja się witam:tak:

pogoda oczywiście paskudna więc juz sama nie wiem czy jedziemy gdzies czy nie..:baffled:

karolcia przykra sytuacja..współczuję:-(
Dzięki.

A pogoda jest paskudna. Siedzimy w domu a i tak jest mi zimno. Pewnie wyślę Dawida żeby trochę przepalił w piecu bo koszmar jakiś jest. My musimy wyjść z domu bo Dawid musi do kierownika pojechać z chorobowym. Chłopców musimy zabrać ze sobą bo teściowie pojechali do Brzeska.

hej laseczki
chcę wam polecic super foremki do robienia lodów :-)
09_26093_b.jpg

my mamy takie i tylko soku nalewamy i za parę godzin super lody i zdrowe i mało kaloryczne;-)
będą w lidlu w tym tygodniu;-)

Anita doktorat może nie ale już sobie wymysliłam co następne więc jeszcze ze trzy lata nauki mnie czekają ;-):tak:
karolcia-83 to się cieplutko ubierzcie:happy:
Aneczka a ty gdzie znów jakąś lekturę dorwałaś?

ale trafiłam z tymi lodami :-D:-D akurat jak wszystkim zimno:sorry:

Heloł :-)

ale pogoda brrrrr :baffled: zimno i mokro:crazy:

Marcel wczoraj pospał do 9.30 :tak: a dzisiaj się obudziło 5 :szok: ale włączyliśmy mu bajki, chwile pooglądał i przyszedł do nas i zasnął jeszcze :zawstydzona/y: a ja jestem nie do życia :-( Jutro moja teściowa przyjeżdża ;-)

Karolcia przykro mi :-(

Agawa życzę szybkich poprawek i szybkiej obrony na min. 5 ;-) a co do lektury to na razie szukam odpowiednio wciągającej :-D

witam poniedziałkowo
dla wszystkich naszych dzieciaczków -
wszystkiego najlepszego
balony.jpg

dla Piotrusia - spełnienia marzeń z okazji urodzin
tort,samochod,1.jpg

Anita, Magdaleny - wszystkiego naj naj naj!!!
5997_59795997_561.jpg

widzę, że narzekacie na pogodę...no ale jak tu nie narzekać patrząc przez okno
agawa co za szaleństwa...kolejne studia? Ty faktycznie doktorat niedługo zrobisz :-D:tak:;-)
mrowa jak tam po weselu?
anneczka niebawem znowu coś dorwiesz do czytania ;-)
agunia pyszna kawka...podoba mi się Twoje "niechcenie" :-D:-D:-D
witam nową mamę :-)

my już po urodzinach :-) dobrze, że chociaż na chwilę zaświeciło słonko popołudniu to grill nam się udał ;-)

reklama
Do góry