reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Znowu mamy beznadziejną pogodę. U nas w nocy strasznie lało i dopiero po 8. przestało. Coś mi się wydaje że z dzisiejszego Dnia Dziecka nici :baffled: Na stadionie nawet jak nie będzie już padało to będzie błoto :eek: Szkoda.

reklama
Witam :-)
Matko ale pogoda :szok::wściekła/y:

Anita to super urodziny miałaś :-)

Piotrusiu!
Moc życzeń urodzinowych!
\
tort.gif

Przepraszam ale muszę się wyżalić bo normalnie płakać mi się chce. Niestety Dawid pojechał i wróci wieczorem więc nawet nie mam z kim pogadać :-(
Strasznie nie lubię durnego wychowywania dzieci ktore stosuje ANeta. Aneta bierze sobie sama co chce i ewentualnie da Darii ale nikogo innego nie zapyta czy chce. Dała Darii picie przy obiedzie więc Mateusz jedząc rosół oczywiście też zapragnął herbatki. Aneta wyskoczyła na to z tekstem że ma zjeść zupkę bo jest niegrzeczny i one z Darią obrażą się na niego za to. Ale tego że postępuje egoistycznie to absolutnie nie zauważa.
Daria zaczęłą rzucać zabawkami więc zwróciłam jej uwagę. Ta oczywiście totalnie przestała się odzywać a Aneta, po którejś mojej próbie uzyskania odpowiedzi od Darii dlaczego to robi, jedynie powiedziała żeby poskładała już zabawki i poszła na dół.
Jakiś czas temu Daria popisała kolekcję książek z płytą za którą moja mama dała w sumie 360 zł. Dziadek gdy o tym powiedzieliśmy zasugerował że sami to zrobiliśmy a potem zwaliliśmy na Darię. Pokazałam to Anecie i cholera mnie wzięła bo nawet żadna głupiego przepraszam nie powiedziała.

Wiecie, ja już nie wiem czy to ja jestem jakaś nienormalna czy ona. Ale normalnie gotuje się we mnie.

Anita :-D:-D:-D niezły gość dobrze że odzyskałaś kontakt ze światem :-)
Karolcia współczuję tych kłótni :-( a kto to jest Aneta?

Anita no dokładnie;-) ale się człowiek uzależnia :szok::-D

ja myslałam o spacerku ale już mi przeszło bo wieje okropnie :baffled::eek: a czapki dla M nie mam bo wyprałam a tu się okazało że mam tylko jedną:laugh2:

ja uwielbiam kapelusiki :tak: Kubie zawsze zakładałam a dla Mikołjka jeszcze nie kupowałam ;-) a teraz Kuba juz nie chce :-D tylko czapkę z daszkiem nosi:rofl2:

reklama
My już jesteśmy w domku. Pojechaliśmy o 16. do Niecieczy tyle że Matusia ubierałam na śpiąco :-D Obudził się dopiero w samochodzie.:-D Niestety było trochę zimno ale bryczka "OpaOpa" i karuzela zaliczone. Przy okazji Matuś zjadł kiełbasę z grilla bo z wiadomych powodów po przebudzeniu nie zjadł drugiego dania w domu. :-) Dominika pilnowali Aneta z chłopakiem więc Matuś mógł w miarę poszaleć. Chociaż oczywiście był problem bo Aneta i Daria nie ubrały się odpowiednio i zmarzły :eek: Normalna tragedia.
W zestawie karnetów które dostaliśmy były lody i wyobraźcie sobie że była wielka kolejka do lodów :baffled: Aż mnie telepało na sam widok.

Do góry