reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

Witam

Igorku wszystkiego co najpiękniejsze Ci życzę.
Madziu Ty wiesz ;-)Sto latek!!!

Agatka jak Amelka.Już się lepiej czuje?
Lenka zdrówka dla Julci.
Kasia i jak przedstawienie w przedszkolu?

Emilka zrobiła mi mega niespodziankę wczoraj.Jak poszłam ją odebrać ze żłobka to wręczyła mi papierowy kwiatek i powiedziała wierszyk.Popłakałam się.Cudne to było.

reklama
Anneczka książki Twoje czy pożyczone?Chętnie bym przeczytała.
Madzia a jak Ci sie podobają te co Ci pożyczyłam?

dostałam maila od promotorki że najpierw trzeba napisać pracę a potem martwić się o obronę :szok::szok::szok: no to chyba dużo poprawek :szok::szok::szok::crazy::crazy::crazy:

reklama
heloł ;-)
myślałam, że się dziś w pracy popołaczę - wysmażyłam wielkiego posta i jak wysyłałam to mi wcięło :szok:

Igorku, Madziu wszystkiego najlepszego dla Was!!
happy_birthday-0009.gif
Anita fajny Oskarek na tym filmiku :-) Nieźle sobie radzi :tak:
Agawa daje popalić promotorka :wściekła/y:
Crunch zdrówka dla Was! :tak:
Kasiu super Karola :tak: Napewno byłaś dumna :tak:
Dana Emilka super niespodziankę Ci zrobiła :-) U nas ten sam zestaw - papierowy kwiatek + wierszyk :-);-)
Anneczka ale zareklamowałaś książki :-) Teraz wszystkie będziemy to czytać :tak: Ja narazie skończyłam "Dom nad rozlewiskiem" a teraz mam "P.S. Kocham Cię"
Lena biedna Julcia :-( Dużo zdrówka dla niej i wielki buziaczek!
Aniu współczuję migren. Ja nie mam, ale P niestety tak :baffled:

Wkleję Wam przepis na coś pysznego. Wczoraj robiłam i wyszło super :-):tak:

A jakieś piffkowe może się kroi??​

Ostatnia edycja:
Do góry