reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

bo maja przyjść na chwilkę moi rodzice i S wraca zaraz....

Anitka to nie padl w aucie:szok::szok::szok::szok:myślalam że padnie jak nic;-);-);-)
ech te dzieci:tak::-D:-D:-D

reklama
Witam :-)
Anneczka trochę naokoło szłaś do tego parku :-D
Anita, Agunia super ze spotkanie udane ;-) Agawa dotarła?
Beti hop, hop! Gdzieś Ty???
Agatax super że Amelka zdrowieje :-)
Crunch a jak wasze zdrówko?
Anita super Oskarek układa :)
Lena oby Julka szybko wyzdrowiała :tak:

"Akademia" w przedszkolu super :-)

Ostatnia edycja:
Hej mamusie!
wszystkiego najlepszego dla Was!
2646.JPG

dziękujemy ślicznie za życzenia :-)
częstujcie się
sernik_na_zimno_z_truskawkami.jpg

u nas jakby trochę lepiej
chociaż katar mocno daje w kość
Regina mniej narzeka na gardło
Igor nie wiem...bo dalej nie gada tylko mruczy ;-);-);-)
a mnie jeszcze trzyma...co gorsza dopadło też m...a wiecie...chłop jest umierający nawet jak ma tylko katar :-D:-D:-D
agatax super, że Amelka już lepiej :-)
anita sprytny ten Twój synek :-)
lena zdróweczka dla Was!
mrowa i jak przedstawienie? na duże firmy to nie ma co liczyć ;-)

Kasia do parku miałam iść "po" bo to urodzinowy obiad M no i tak trochę zeszło a potem Marcel już był coraz bardziej nieznośny i tak wyszło ;-) a poza tym utonęłam w lekturze i wszystko leży w domu odłogiem :zawstydzona/y: nie mogę się oderwać od książki :szok:

Anita niezły spryciarz z Oskarka :-)

Crunch zdróweczka dla Was :tak:

Anneczka to w czym tak toniesz? :szok: To sto lat dla Maniusia :-D (dobrze napisałam?)
Crunch zdrówka (szczególnie dla m ;-))

Kasiu "Mańcio" chyba by mnie zabił jakby to przeczytała :-D:-D:-D czytam : Zmierzch, Księżyc w nowiu, Zaćmienie ( jestem w połowie ) a potem ostatnia część Przed świtem, normalnie szok jak mnie wciągnęło ( opis książki niewiele mówi ale jak dla mnie super , czytam po 300 stron dziennie ( czasami więcej ) :szok:

Kasiu "Mańcio" chyba by mnie zabił jakby to przeczytała :-D:-D:-D czytam : Zmierzch, Księżyc w nowiu, Zaćmienie ( jestem w połowie ) a potem ostatnia część Przed świtem, normalnie szok jak mnie wciągnęło ( opis książki niewiele mówi ale jak dla mnie super , czytam po 300 stron dziennie ( czasami więcej ) :szok:
:-D:-D:-D
Aaa to znam :-) Chociaż nie czytałam ;-)
Pół szkoły u mnie czyta :tak::-)

reklama
Cześc dziewczynki:-)

Fajnie, że parkowe udane :-D
Anita - super Oskarek :-)
Crunch - zdróweczka dla wszystkich - wspaniały torcik :-)
Lenka - zdrówka dla Juleczki :-)
Anneczka - mówisz, ze wciagające - kidys w Empiku zastanawiałam się czy kupić - a skoro tak polecasz to może sie skuszę :-)

Ja wczoraj byłam z Amelką w przedszkolu na przedstawieniu - bo miała rolę - była biedronką - bardzo mi się podobało - jak zgram zdjecia to Wam wkleję :-)
No i Amelka już zdrowa dzisiaj ma ostatnią tabletkę i sama niewiem co mam z nią robić czy dawać do przedszkola czy niech siedzi jeszcze tydzien w domu - kurcze nie chcę, żeby znowu chorowała.

Do góry