reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

hej :-)

Anita Agunia sorry :sorry: zasiedziałam się u Kajtusia następnym razem na 100% będę :tak:
anneczka1983 wszystkiego najlepszego dla męża ;-)
Crunch zdrówka dla ciebie i wszystkiego najlepszego dla Igorka :-)
agataxk super że Amelka zdrowa :tak: jak masz babcię dyspozycyjna to jej może nie posyłaj jeszcze :-)
Anita a ten filmik super :-) nieźle sobie radzi :tak:

ja od wczoraj próbuje się do promotorki dodzwonić kiedy będzie praca do odebrania i tylko skrzynka się włącza :baffled::baffled::baffled: dziś ma dyżur więc nie wiem czy nie wypadnie mi dziś jechać :eek: ale bez uzgodnienia z nią nie ruszam się nigdzie :angry:

reklama
Witam :-)

Agatax czekam na biedronkę :-) Ja bym Amelkę zatrzymała w domu do końca tygodnia :tak: chociaż pewnie się trochę nudzi ;-)

Agawa ale babsko paskudne :wściekła/y:

Mrowa sto lat z okazji urodzin!
Pomyślności i pociechy z rodzinki!

bukiet33.jpg

Madzia wszystkiego co najlepsze z okazji urodzniek!!! Dużozrówka, pociechy z dzieciaczków i czego sobie tylko życzysz

roze_z_gipsowka.jpg

Anita Oskarek booooski;-);-):tak::tak::tak:
Ania to dlatego cie nie ma na gg :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wiedziałm że M ma urodzinki;-);-);-)
Kasiu a jak tam ciacho u mamy?:-D
Agatka super że Amelka zdrowa, koniecznie wrzuć zdjątka:laugh2:
Edytka pyszne ciacho, zdrowka dla R:-D:-D:-D:-D:eek:
A gdzie Beti się podziewa co???
Agawa nie gniewamy się ale szkoda że nie dotarłas:baffled::baffled::baffled:

Witam.
Jestem wykończona. Wczoraj gardło mnie zaczęło boleć, i jeszcze ledwo co dałam radę wrócić z przedszkola bo mi się migrena pojawiła. Zaraz jak przyszłam do domu to nawet nie miałam siły się przebrać tylko położyłam się w łóżku i przykryłam z głową.
A potem w nocy spać nie mogłam, wszystko mnie bolało.
Teraz jest trochę lepiej, ale jakieś leki zaraz wezmę.

Igorku wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.

Mrowa 100 lat.

dzieki dziewczyny za zyczonka jest mi neizmiernie miło:-):-):-):-):-)
Anita radzi sobie Oski radzi:tak: ja Kondzikowi kupiła z Ikei i tez raz dwa załapał :tak:
Ania bidulo to cie wymeczyło:-:)-:)-:)-(
Agawa masz z ta baba:wściekła/y::no:

reklama
hejka
Mrówa wszystkiego naj naj naj :-):-):-):-)

nie dodzwoniłam się i już nie próbuje bo za każde "dzień dobry tu skrzynka" pożera mi kasę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: napisałam maila kiedy odbiór i kiedy obrona :szok: czyli dziś nie jadę :happy:

Do góry