reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

hej :-)

Anita Agunia sorry :sorry: zasiedziałam się u Kajtusia następnym razem na 100% będę :tak:
anneczka1983 wszystkiego najlepszego dla męża ;-)
Crunch zdrówka dla ciebie i wszystkiego najlepszego dla Igorka :-)
agataxk super że Amelka zdrowa :tak: jak masz babcię dyspozycyjna to jej może nie posyłaj jeszcze :-)
Anita a ten filmik super :-) nieźle sobie radzi :tak:

ja od wczoraj próbuje się do promotorki dodzwonić kiedy będzie praca do odebrania i tylko skrzynka się włącza :baffled::baffled::baffled: dziś ma dyżur więc nie wiem czy nie wypadnie mi dziś jechać :eek: ale bez uzgodnienia z nią nie ruszam się nigdzie :angry:

reklama
Witam :-)

Agatax czekam na biedronkę :-) Ja bym Amelkę zatrzymała w domu do końca tygodnia :tak: chociaż pewnie się trochę nudzi ;-)

Agawa ale babsko paskudne :wściekła/y:

Mrowa sto lat z okazji urodzin!
Pomyślności i pociechy z rodzinki!

bukiet33.jpg

Madzia wszystkiego co najlepsze z okazji urodzniek!!! Dużozrówka, pociechy z dzieciaczków i czego sobie tylko życzysz

roze_z_gipsowka.jpg

Anita Oskarek booooski;-);-):tak::tak::tak:
Ania to dlatego cie nie ma na gg :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wiedziałm że M ma urodzinki;-);-);-)
Kasiu a jak tam ciacho u mamy?:-D
Agatka super że Amelka zdrowa, koniecznie wrzuć zdjątka:laugh2:
Edytka pyszne ciacho, zdrowka dla R:-D:-D:-D:-D:eek:
A gdzie Beti się podziewa co???
Agawa nie gniewamy się ale szkoda że nie dotarłas:baffled::baffled::baffled:

Witam.
Jestem wykończona. Wczoraj gardło mnie zaczęło boleć, i jeszcze ledwo co dałam radę wrócić z przedszkola bo mi się migrena pojawiła. Zaraz jak przyszłam do domu to nawet nie miałam siły się przebrać tylko położyłam się w łóżku i przykryłam z głową.
A potem w nocy spać nie mogłam, wszystko mnie bolało.
Teraz jest trochę lepiej, ale jakieś leki zaraz wezmę.

Igorku wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.

Mrowa 100 lat.

dzieki dziewczyny za zyczonka jest mi neizmiernie miło:-):-):-):-):-)
Anita radzi sobie Oski radzi:tak: ja Kondzikowi kupiła z Ikei i tez raz dwa załapał :tak:
Ania bidulo to cie wymeczyło:-:)-:)-:)-(
Agawa masz z ta baba:wściekła/y::no:

reklama
hejka
Mrówa wszystkiego naj naj naj :-):-):-):-)

nie dodzwoniłam się i już nie próbuje bo za każde "dzień dobry tu skrzynka" pożera mi kasę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: napisałam maila kiedy odbiór i kiedy obrona :szok: czyli dziś nie jadę :happy:

Do góry