reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

reklama
IGORKU - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
ricorrenza183.gif

Wszystkim chorowitkom - zdróweczka
Aniu - to super prezenty dostałaś :-D
Madziu - Amelka już dobrze - do jutra ma lekarstwa, a ja tylko dzisiaj jestem w domu na urlopie, bo mama ma jakieś załatwienie i mnie prosiła żebym została

Dzień doberek:-)

Kolejny piękny dzień i siedzenie w domu:-(
Wczoraj zaliczyłyśmy lekarza zmienił jej antybiotyk bo gardło paskudne a jak powiedziałam że mam około tygodniowe przerwy w braniu antybiotyków to zaraz kazał zrobić badania, więc dziś z rana poleciałysmy do przychodni. Julcia była dzielna choć płakała ale jakbym widziała całą strzykawę krwi to też by mi się słabo zrobiło:-D
Teraz czekam na mamę i lecę do fryzjera tylko nie mam pomysłu na fryzurę więc pewnie na podcięciu się skończy;-)

ooooo Kasiu to niewesoło u was:shocked2::shocked2::shocked2:ściskam Cię mocno:-D
Madzia ej ej to przygotowań moc?? A gdzie to wesele na Woli???a jak mama???
oj Lenka sielanka:-D:-D to moze cos z tego bedzie:eek:
Agatka dziś ciepełko było:rofl2::rofl2: jutro też a środa-czwartek zalamanie:crazy:
my bylismy w Banku i Plusie i zakupach z W..

może i bedzie ale nie w tym roku:-D

reklama
Hejka!!!

No Madzia wiem jak to jest:tak::tak:duże firmy nie chca pomagac, choć można to przecież odpisać w darowiznę:confused2::confused2::confused2:u Domy nie mial kto nagrody glownej zasponsorowac...nawet głupiej hulajnogi za 100 coby dzieci ucieszyc:baffled:rodzice czesto sami sponsorowali:angry::angry::angry::angry:
Kasiu to baw się dobrze...moi przyjda do mnie później:laugh2::laugh2::laugh2:ja już byłam z mamą i babcia w kawiarni na pysznej kawce i sałatce:tak::tak::tak:

Beti a ty bedziesz może???

Ilaria to bedziesz ty czy mąż???:rofl2:

Agatka super ze Amelce lepij:happy::happy:niech zdrowieje:-D
Lenka zdrowka dla Juleczki jeszcze raz:happy:

Do góry