reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

ooooo Kasiu to niewesoło u was:shocked2::shocked2::shocked2:ściskam Cię mocno:-D
Madzia ej ej to przygotowań moc?? A gdzie to wesele na Woli???a jak mama???
oj Lenka sielanka:-D:-D to moze cos z tego bedzie:eek:
Agatka dziś ciepełko było:rofl2::rofl2: jutro też a środa-czwartek zalamanie:crazy:
my bylismy w Banku i Plusie i zakupach z W..

reklama
ha no i wydało się :-) jest dzień mamy :tak::tak::tak: w tajemnicy się wierszyka uczyli :-D:-D:-D ale mi się miło zrobiło :happy2::happy2::happy2: tylko że dopiero w czerwcu będzie nie jutro wiec park jak najbardziej aktualny :tak: Kasia nie daj się prosić ;-);-);-)

mój Kubuś poleciał do sklepu ;-) mnie nie wolno bo ma do kupienia "COŚ" :laugh2: więc poszedł sam (pierwszy raz go puściłam do bili samego) i się stracham :szok:

widzę że forum ożywa:tak:

moje drogie u mnie nastapiła zmiana planów, bo jednak nie jade do mamy i mam cały wolny dzien:tak: dopiero na 16 do lekarza

tak wiec może byłybyście chętne na to parkowe tak koło13/14? a ja z parku bym poźńiej skoczyła do lekarza? czy wolicie po 16?

Lenka współczuje tych czestych chorób małej..
qrcze ja się z siorką już umówiłam do 16 więc raczej po mi pasuje :tak:a długo u lekarza będziesz?

Witam

agunia271 Głowa do góry - będzie dobrze.

agataxk Zdrówka dla Amelki.

agawa25 No super promotorka - a mailem nie możesz się z nią skontaktować?

crunch Zdrówka dla was.

karolcia83,anitaaa84 Z przedszkolem różnie bywa. Faktem, jest że niektórzy rodzice mają dziwne pomysły. Ale trudno się dziwić jeśli dziecko ma tylko katar i rodzice posyłają go do przedszkola. Nie wszyscy sobie mogą pozwolić na ciągłe branie L4. Moi też z katarem chodzą. Z kaszlem też im się zdarzało - cały pażdziernik w zasadzie kaszleli i w przychodni meldowałam się regularnie na osłuchaniu. Teraz są cały czas na wziewach. Ale jak już dochodzi im gorączka to siedzą w domu.

lenka28 Zdrówka dla Juleczki.

Zaliczyłam dziś obie imprezy na dzień mamy - od Piotrusia mam łączkę którą robili, a od Michała korale z makaronu i koralików. :-)

Zapisałam ich też do przedszkola w sierpniu - nasze ma dyżur, Michała dziewczyna ;-) też w tym samym czasie będzie chodzić z bratem więc wśród obcych nie będą.

Odebrałam też Piotrkowe wyniki badań i na środę na 15:30 jesteśmy umówieni na zabieg. Trzymajcie kciuki za nas.

Aniu no jasne:tak:;-);-)ma się rozumiec...
Doma ma we czwartek izotot w szpitalu wojskowym:happy2::happy2::cool2:potem w nagrode do galerii jedzie:-D

Agunia mama juz lepiej choc jeszcze słabo sie czuje:-( a slub jest w Olszynach a przyjecie w janowicach.
wiadomo nagroda zawsze musi byc;-)
Aniu to Miochala miłosc bedize kwitła:-D:tak: a jutro mzoe ubierzesz korale makaronowe;-)

reklama
Do góry