reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Crunch współczuję choróbska :confused: Lepiej Wam? Jak tam u was po burzy? ;-)

Karolcia, Anita wierzcie że czasem trudno rodzicom podjąć decyzję :-( Oczywiste jest ze gdy dziecko gorączkuje, wymiotuje czy "szczeka" to się do przedszkola/żłobka nie nadaje. Ale czasem trudno podjąć decyzję czy katar to choroba? początek choroby? Czasem gorączka pojawia się wieczorem a rano jest ok.
Ja raczej z tych dmuchających na zimne i jak K niewyraźna to zlewam pracę i idę na L4. Niestety różnie w pracy bywa :confused: a nie każdy ma dyspozycyjną babcię :blink:

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiu jak najbardziej masz rację. Dawida siostra ma dyspozycyjnych rodziców ale póki Daria nie jest na tyle chora że musi mieć antybiotyk to ona ją posyła teraz do szkoły a wcześniej do przedszkola. Ale pretensje miała jak Daria od kogoś się czymś zaraziła.

Hejka!!!

Edytka no to zdróweczka dla was:tak::tak::tak:oby szybciutko przeszlo wam:cool2:
Agatka u nas w szkole nic nie ma na dzień mamy:happy2::blink:niestety
ja raczej bede w tym parku;-);-)rzeczywiscie w srode załamanie pogody:dry:tez słyszalam:dry:
Ania ale supcio wycieczka....podobalo sie Marcelkowi?

Kasiu zgadzam sie z Toba...czasem rano ok. wszystko wychodzi w ciagu dnia..u mnie Doma miała ze dwa dni takie malutkie plamki...i na 3 wysypalo ja i ospa....a ja nic nie zauwazyłam czula sie ok.bylam nawet u lekarza stwierdzic czy to to...takze róznie bywa:baffled:

Hej.

U nas też piękna słoneczna pogoda. Tyle że wypady nad morze skończyły nam się na czwartku, bo od wieczora zaczeła gorączkować, pojechałam z nią do lekarza a od soboty dostała antybiotyk niestety temperatura nadal powyżej 38 a gardło całe zawalone łącznie z ropnymi naciekami więc dziś nas czeka kolejna wizyta:wściekła/y: A po powrocie trzeba będzie chyba iśc do jakiegoś laryngologa bo przecież się Julcia wykończy

Agunia moja Julcia też dużo wody pije a jak jechałyśmy to nad morze to na soczek nawet nie spojrzała
A jak tam twoje poszukiwania pracy dawno mnie nie było to nie wiem może coś znalazłaś

tak Agunia po raz kojelny migdałki ona na nic innego nie choruje.
Znaleźliśmy dla T. fajną ofertę ale czy zadzwonią to się okaże

ja dalej szukam ale bardzo kiepko mi idzie....poszukujacych pracy wciaz przybywa i przybywa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:powodzenia wam zycze:happy2: oby sie udało

biedna Julcia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
ania.chłopcy fajne to cudo tylko ta cena:szok:

Agatax dużo zdróweczka dla Amelci

Anneczka super że wypad się udał my co zaplanujemy to JUla nam choruje i ta jeździmyod dwóch miesięcy

Crunch dla Was też dużo zdróweczka

Rany ale mi się Jula rozkaszlała aż zwymiotowała:-(

Do góry