reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

wiesz co nienastawiamy się na jakieś szybkie znalezienie ale tak do końca roku przydałoby się coś nowego znaleźć

Szkoda że nic nie znalazłaś i widzę jak jest trudno bo przeglądam oferty jak szukam dla T.

reklama
hej laseczki
zdrówka dla dziewczynek!!!
jam w tym tyg odpadam ze spotkan mamy weselicho i tzra sie przygotowac troche;-)
Crunch jakas matka/ojciec niepowiazni skoro daja słanaijace sie dziecko na takie zajecia zreszta one nie sa długo tzn jak rpzedszkole 8h wiec moim zdaniem rodzic wogóle bez wyobraźni:no:
Agawa znajac zycie dobrze ci pójdzie:tak: a promotorka :no::wściekła/y:
Agunia ściaskam mocno :-))))
Kasiu i jak teraz głosne dni;-) czasem takie dni sa dobre dla zwiazku i moze czyms zaowocuja;-)

my już po spacerku :-) ale upał i winda mi nie działa i z zakupami musiałam się dźwigać :dry:

crunch zdrówka dla was :tak: wolę się nie skarżyć bo obrona przede mną ;-)
anitaa84 Agunia tak myślę nad tym i na pewno nic w szkole nie będzie bo bym wiedziała przecież :confused: to ja raczej będę w tym parku :tak:
kasiadove zgadzam się z tobą że różnie to bywa i na pewno nikt specjalnie nie daje chorego dziecka :dry:
Lenka28 zdrówka dla Julci i powodzenia w szukaniu pracy :-) kiedy wracacie?
mrowa1 nie przesadzaj z przygotowaniami żeby panna młoda nie była zazdrosna;-)

Hello :-)
Zapraszam na truskawy :-) Cena mnie dziś zszokowała 3,70 :szok::-)
truskawki_075.jpg

Lenka buziaki dla Julki i duużo zdrówka :-)
Mrowa cały tydzień będziesz się szykować ? ;-)
U nas jeszcze cicho i póki co poprawy nie widać :nerd: Może wieczorem przejdziemy na "służbówkę" bo dziś II zmianę na :dry:

Agunia o rany to strasznie dużo ale pewnie te same osoby otwierają te same oferty po kilka razy no ale mimo wszystko to i tak dużo

Kasia o to super cena truskawek tutaj są po 6,50 w ubiegłym tygodniu po prawie 10. Czytałam że pisałaś o cenie czereśni tu dwa tygodnie temu w takim supermarkecie były po 42zł:szok:

mrówa to weekend weseliskowy super:-)

U was ciche dni a u nas sielanka T. to nie wiem czy to z tęsknoty czy sprawdza ale tak średnio 5 razy dziennie dzowni:-D

Kasia o to super cena truskawek tutaj są po 6,50 w ubiegłym tygodniu po prawie 10. Czytałam że pisałaś o cenie czereśni tu dwa tygodnie temu w takim supermarkecie były po 42zł:szok:
42 :szok: To u nas taniocha :-D

W zeszłym tyg truskawki były po 7-10 PLN :tak:
Dzis pod Zenitem po 6, a u mnie w sklepiku po 3,70 właśnie :tak:

reklama
Do góry