reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Hej dziewczynki :-) ale pogoda piękna :-)

Agunia Kasia rozumiem Was doskonale:tak: ( jeszcze dodatkowo właśnie czytam o takiej miłości że aż normalnie dech zapiera ) :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::angry::angry:;-)

a my wczoraj zaliczyliśmy ZOO w Krakowie, tak spontanicznie wyszło ;-)

reklama
Witam :-)

Agatax dużo zdrówka dla Amelki :blink:

Anita ja nie wiem czy dotrę bo jutro w przedszkolu Dzień mamy ;-)
Nie ukrywam ze bardziej pasuje mi środa ;-)

Anneczka co za romansidło dorwałaś? :-D
Mi najbardziej szkoda że życie tak szybko ucieka a człowiek się szarpie o głupoty :wściekła/y:
Podobało się Marcelkowi w zoo?

Agawa pozdrowienia dla promotorki
patyk.gif

Witam porannie. Wczoraj wieczorem napisałam posta ale wcięło go. Ja zauważyłam że o dziwo jak spędzamy ze sobą dużo czasu tak jak teraz to kłóćimy się mniej niż jak Dawid chodzi do pracy. Agunia mam nadzieję że smutne dni szybko minął.

Witam :-)

Agatax dużo zdrówka dla Amelki :blink:

Anita ja nie wiem czy dotrę bo jutro w przedszkolu Dzień mamy ;-)
Nie ukrywam ze bardziej pasuje mi środa ;-)

Anneczka co za romansidło dorwałaś? :-D
Mi najbardziej szkoda że życie tak szybko ucieka a człowiek się szarpie o głupoty :wściekła/y:
Podobało się Marcelkowi w zoo?

Agawa pozdrowienia dla promotorki
patyk.gif
a dziękuję przekaże :-D:-D:-D
zapomniałam o dniu mamy :baffled: ale nic mi nie wiadomo o jakiejś imprezie szkolnej :szok: czyżbym nie została zaproszona :szok: może nie ma :szok:
Agunia no to co z jutrem? u was jest coś w szkole?

hej
wcięło mi posta na dobry początek dnia :dry:
agunia, kasia to ten weekend jakiś taki...u nas tez "burzowo";-):baffled:
agawa co to za babsztyl! ja bym się poskarżyła na nią...
anneczka ooooo...fajny wypadzik - gdzie zdjęcia?
(wysłałam Ci @)
agatax współczuję...zdróweczka dla Amelki - oby szybko przeszło
a rodzice...szkoda gadać
Reginę posłałam w tamtym tygodniu do akademii malucha
jakaś mądra mamuśka zostawiła dziecko z bólem brzucha i głowy, które zwymiotowało na sali a potem leżało do samego końca w kącie
Regina oczywiście przyniosła do domu...i zaraziła wszystkich
walczymy z bólem brzucha, gardła i mega katarem
głupota rodziców nie zna granic...szkoda, że to nie ja ją wtedy odbierałam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Crunch, Agataxk to faktycznie macie. Kurcze, takich dzieci w ogóle nie powinni przyjmować do grup w których są dzieci. A rodzice ... im wygodnie bo przynajmniej mają problem z dzieckiem rozwiązny.

reklama
ANitaa tylko że ludzie różnie na to patrzą. My myślimy o naszych dzieciach które chore męczyłyby się tylko a inni ... wychodzą z założenia że jak dziecko się rozbawi to zapomni że coś mu dolega i choroba zniknie :/

Do góry