reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

reklama
Kasia super ze wyjazd udany , niezle sie obłowiłas :-)
A co Ty tak do tego K ciagle ??;-)

Agawa oba fajne ( wez który tańszy ;-))

Beti jak tak ruch w biznesie ??

Madzik gdzie macie to weselisko ??

Mrówa jak tam goscie ???

A mój Oskarek zaliczył pierwsza kapiel w basenie w tym sezonie :-) mam nadzieje ze mu nic nie bedzie ;-)

witam

Rano T. zawiózł Michała do przedszkola (bo wychodzili o 8:45 na Wawel i odebrać swoich gości z Katowic) a ja z Piotrusiem poszłam na pobranie krwi. Poszło sprawnie, chociaż bez płaczu się nie obeszło. Ale naklejki, balon i krówka łzy osuszyły a po południu jeszcze autko sobie wybrał w kiosku. Jak już odwiozłam go do przedszkola to do pracy dotarłam dopiero na 9, więc znowu mam trochę do odrobienia.
Jutro znowu dzień atrakcji - rano Michał jedzie do ogrodu doświadczeń a po przedszkolu idziemy do HopBęc ("kulki") na urodziny Michała kolegi.

W Krakowie zdzierstwo - na osiedlu truskawki po 12zł, koło przedszkola po 10.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kasiadove Wyjazdowe dni masz. Jak docieram do przedszkola ok.15:45 to tak na oko jest jeszcze z 30 dzieci.

agawa25 Oba fajne.

madzikm Przed chwilą widziałam prognozę pogody - ma być ok.18 stopni i deszczowo w weekend.

beatta Nie powinno nic być Oskiemu - dzisiaj lato na całego.

hello wieczornie :-)

dzięki za rady :happy2:będzie ten pierwszy :happy2::happy2::happy2:

nie zapytałam nawet czy się wczoraj parkowe odbyło?;-)

jak wy grilujecie te rybki bo też mam smaka :tak:

kasiadove poszalałaś :tak: nie ciężko ci było je tachać?;-)
Beattta fajnie że wróciłaś :-) basen ekstra sprawa :tak:
ania.chlopcy :szok: nieźle sobie liczą :angry: jeszcze potanieją :tak:

Agawa dałam radę :-) Parkowego chyba nie było :no:
Ania na 100% potanieją. Jakby co zapraszamy do nas ;-)

A propos powiedzonek :-D Idę teraz z Karolą a ta wyskoczyła z tekstem starym jak świat "Nie wystawiaj języka bo ci krowa nasika" :szok::-D:-D:-D "Wiesz mamo T..... tak mówi" :tak::-D

A propos powiedzonek :-D Idę teraz z Karolą a ta wyskoczyła z tekstem starym jak świat "Nie wystawiaj języka bo ci krowa nasika" :szok::-D:-D:-D "Wiesz mamo T..... tak mówi" :tak::-D
Kasiu to cie córa pouczyła:-D a na kogo wystawiałas;-)
Ania napewno potanieja:tak:to mieli "małych" gości z przedszkola innego?dzielny Piotrus:tak:
Beatta nic mu nie ebdzie sama dzisiaj miałam checi sie popluskac;-)

reklama
Do góry