reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

expresso.jpg

reklama
Nie wiem jak u Was ale w Przemyślu wczoraj były koszmarne upały. Dominik nie był w stanie nawet w wózku na balkonie wyleżeć chociaż miał cień. Dopiero po 16. zabrałam go na wycieczkę do marketu w poszukiwaniu wody Gerber której niestety nie ma a także zrobiłam zakupki bo robię dzisiaj 3BIT :-) Potem dołączyłam z Dominikiem do naszych działkowiczów i wróciliśmy do domu dopiero po 20.

karolcia upał był rzeczywiscie straszny..Oski siedział w cieniu i w samym pampersie a i tak było mu gorąco..dlatego żałowałam że nie wzięłam basenu..

Dzisiaj rano o 7. było u nas 20 st a teraz jakieś chmurzyska nadchodzą chociaż jest całkiem przyjemnie. Dominik już od 45 min śpi na balkonie. Coś mi się czuje że zaraz burza będzie :-(

Hejka!!!

Agatka ale fajna kawcia:tak::tak:wczoraj pogoda była cudna:cool2::cool2::cool2::-Duwielbiam taką:tak:
wlasnie piorę ...moze mi wyschnie, bo też widzialam burze zapowiadali:dry::dry::dry:ale może weekend się uda nam:happy2:
Fajne pchacze:cool2:dziewczynki
Ania drogo:szok:u nas po 7.50 już są:happy2:dlatego robię dziś serowe knedelki:happy2:

A moja Doma wczoraj wróciła z wycieczki godzine spoźniona:szok::szok::szok:bo niestety wywrócila się ta cysterna w Inwaldzie i były straszne korki:no::no::no:i przez to Wadowic nie zaliczyli tylko Kraków i Inwałd:confused::confused::confused:

reklama
anitaa84 cena nawet spoko widziałam podobne ale dużo droższe :tak:

ja sprawdzam pogodę zawsze w necie na stronie
NEW METEO.PL
przeważnie sprawdza się :tak: więc dziś popołudniu popada :dry:

Do góry