reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

reklama
I znowu same kucharki o ciastach gadają. :-D:-D:-D
Padłam :-D:-D:-D

A teraz uwaga - ogłoszenie. ;-)
Rodzice mają elektryczną maszynę szafkową Łucznik Predom 466 do sprzedania za 100zł.
Maszyna ma swoje lata, ale używana niewiele, stan bardzo dobry, wszystkie części ma. (w tym dodatkowe stopki, szpulki, igły) Zajmuje tylko dużo miejsca. I jest ciężka.
Wymiary:
szerokosc -58
gębokosc- 45
wysokośc-70
Wygląda tak:
MASZYNA DO SZYCIA ŁUCZNIK 466 JAK NOWA! OKAZJA! (586625527) - Aukcje internetowe Allegro
i szafka - pierwsza najbardziej zbliżona kolorem (ciemny błyszczący brąz) W ostatnim linku widać jak jest otwierana.
MASZYNA DO SZYCIA ŁUCZNIK PREDOM 466 STAN BDB! TANIO, GŁOGÓW - Ogłoszenia - WP.PL
PILNIE SPRZEDAM MASZYNĘ DO SZYCIA "ŁUCZNIK", Warszawa - Ogłoszenia - WP.PL
Łucznik-Predom Maszyna do szycia Krawiecka szafka (598238380) - Aukcje internetowe Allegro

Jakbyście znały chętnego albo same chciały to proszę o info. Odbiór osobisty w Tarnowie.

OOOOOOOO rany ale popisałyście :-D

Witam nową mamusię:-D

Super pomysł - FORUMOWE WAKACJE :-D

mam dla Was coś pysznego - u mojego wujka w ogrodzie są już wczesne czeresnie właśnie wczoraj się objadłam z Amelką - PYCHA

096.jpg

hej :)
popisałyscie wczoraj:-D:-D :tak:
Agataxk mniam ale pyszności serwujesz :-)
Anita hehe ale ma zdrowie Twój mąż :tak: Mi by się nie chciało ;-)

hej dziewczyny ale dałyście czadu uśmiałam się jak nie wiem :-D:-D:tak:

anitaa84 editwil :szok: z mrożoną :-D
agataxk ale mi smaka narobiłaś :-p

miłego parkowego i oby burzy nie było dziś w godzinach popołudniowych ;-):-)

reklama
Hej Laseczki :-)

Widze ze humorki wam dopisuja ..SUPER :-)

Raczej nie uda mi sie nadrobic zaległosci ale postaram sie byc teraz z Wami na bierzaco

Anita o 4 na rybki :szok: w zyciu bym nie wstała

Agatax pycha czeresienki :-) ( tylko zeby nas z nich brzuszki nie bolały ;-) )

Do góry