reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Olka to ja mam takie doświadczenia też z krakowa, mimo, że na nfz byłam. trwało dobre 40 minut, a jak lekarz w połowie ciąży stwierdził, że mam przyjść na powtórzenie za 2 tygodnie, bo serce ma zamazane, to potem samo to serduszko ze 20 minut oglądał. dodatkowo na wprost pacjentki był drugi monitor i wszystko widziałam, a on u siebie strzałką pokazywał coś i mi opowiadał co i jak

reklama
Byłam dziś na Sowińskiego i poradnia była nieczynna Tyle się dowiedziałam że podobno Smida ma tam prywatny gabinet :/

niestety nie dostane sie do Smidowej bo najwcześniej ma terminy na 20 marca a to juz bedzie 10 tydz, dzwonilam do poradni na curie, a na dowińskiego przyjmuje tylko prywatnie tak mi dzis powiedzialam Pani jak dzwoniłam. Szkoda Ona prowadzila pierwsza ciąze mojej siostrze była z niej w sumie zadowolona. ale lipa musze wie do Asztabskiego isc.''

Tonka ja dzwonilam na cuie na zwylke badanie nie ma miejsca do niej

Ostatnia edycja:
Na sowińskiego na NFZ Smidowa przyjmuje w czwartki od 14:00 , prywatnie na Krakowskiej 15 w środy a we wtorki jest w poradni przy starym szpitalu.
Terminy niestety to z regóły 2 tygodnie do Niej.

widzisz ja sie do poardni nie dodzwonilam tylko do glownej rejestracji i tam tak powiedzieli ze tylko w piatek i to prywatnie. no wlasnie szkoda ze tak Ciezko jest sie do niej dostać bo nie zdaze przed 10 tyg.

bo teraz sa takie przepisy jak chce sie dostac becikowe to trzeba zglosic sie do lekarza przed 10 tyg i byc no najmniej trzy razy u lekarza i to na specjalnych drukach. Ja nieby bylam wcześnie ale u innej lekarki i glupio mi bedzie jak bede chodzic do innej lekarki do ktorej zaczelam chodzic jak z niej zrozegnuje. A zalezy mi na lekarzy ktory jest na szpitalu z wzgledu na to ze mam miec cc

no wiem, że przepisy takie, ale to przecież po porodzie nawet poprosisz kogoś z rodziny, żeby do tamtej przychodni poszedł po wpis z kartoteki, że tam byłaś na początku, ja bym tak zrobiła, skoro chcesz zmienić lekarza;) a cc czemu?

reklama
Do góry