reklama
cos tu cicho.
Co tam u wac ja bylam dzis na USG traflam na Jackowskiego. jest jeden pecherzyk podobno wiele wielkoscia pasuje na 6 tydz. terminu dalej nie znam terminu sama mniej wiecej sobie utalilam ale musze isc na wizyte to moze sie cos dowiem dokladniej.
Co tam u wac ja bylam dzis na USG traflam na Jackowskiego. jest jeden pecherzyk podobno wiele wielkoscia pasuje na 6 tydz. terminu dalej nie znam terminu sama mniej wiecej sobie utalilam ale musze isc na wizyte to moze sie cos dowiem dokladniej.
AniaSm
Fanka BB :)
moniaaga Sto Lat dla Joasi :-)
arwen ja jakoś do Jackowskiego nie mam zaufania znam kilka przypadków że pomylił termin itp ,ale super że fasolka się rozwija
arwen ja jakoś do Jackowskiego nie mam zaufania znam kilka przypadków że pomylił termin itp ,ale super że fasolka się rozwija
brylancik22
buziaki dla Asi :-)
100 lat dla Joasi. Moc prezentów i całusów:-)
Arwen Jackowski jako gin przepisujący tabsy i jak w ciązy wszystko ok to może być w usg chyba też nie jest zły, ale jako lekarz jak np coś się dzieje to u mnie się nie sprawdził.
Arwen Jackowski jako gin przepisujący tabsy i jak w ciązy wszystko ok to może być w usg chyba też nie jest zły, ale jako lekarz jak np coś się dzieje to u mnie się nie sprawdził.
Anrysa on mi tylko usg robil bo na moscickiego mialam skierowanie i mi sieon wlasnie trafil ale w sumie to usg bylo dziwne, nawet mi nie pokazal nic na nim najpierw stwierdzil ze jest maly pecherzyk wyciagnol to urzadzenie pozniej stwierdzila ze zobaczy czu jest jeden i wlozyl zpowrotem i powiedzial ze z tej strony jest wiekszy. i tyle reszte napisal na karteczce i ktora zobacze u chrapustowej. Ale ide do niej tylko po wyniki i chce isc do Asztabskiego, zobaczymy jaki on jest bo u niego nigdy nie bylam.
tonka
Hej
Całkiem zapomniałam o tym wątku...
No właśnie ja też mam iść do gina, w zasadzie miałam iść w czerwcu ale w tym miesiącu już muszę Tylko dalej nie wiem do kogo Na razie chce wybadać na NFZ Czy Kotek przyjmuje na NFZ ??
Co do USG i Jackowskiego to jest taki sobie zresztą jako lekarz też Chodziłam do niego w ciąży i przed i nie jesem specjalnie zadowolona
A USG u Asztabskiego nie polecam Jest... nietaktowny i zboczony
Całkiem zapomniałam o tym wątku...
No właśnie ja też mam iść do gina, w zasadzie miałam iść w czerwcu ale w tym miesiącu już muszę Tylko dalej nie wiem do kogo Na razie chce wybadać na NFZ Czy Kotek przyjmuje na NFZ ??
Co do USG i Jackowskiego to jest taki sobie zresztą jako lekarz też Chodziłam do niego w ciąży i przed i nie jesem specjalnie zadowolona
A USG u Asztabskiego nie polecam Jest... nietaktowny i zboczony
reklama