reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

Arwen kurcze współczuję, nieźle musiałaś przejść przy pierwszym porodzie. Kurcze z tymi lekarzami na nfz co w szpitalu są to marnie a może do tej lekarki co Węgeielk chodziła. Halska tak??

reklama
tylko że halska to na starym pracuje, ale ja byłam zadowolona, jakbym kiedyś potrzebowała w jakiejkolwiek sprawie, to bym do niej szła

Na sowińskiego na NFZ Smidowa przyjmuje w czwartki od 14:00 , prywatnie na Krakowskiej 15 w środy a we wtorki jest w poradni przy starym szpitalu.
Terminy niestety to z regóły 2 tygodnie do Niej.

dzis mama zadzwonial na sowińskiego ale dzis poradnia czynna od 14 wiec pytala w rejestracji i jej powiedzili ze ona tylko tu prywatnie w piatki przyjmuje. ale zadzwonie o 14 do poradni k i sie spytam tam zobacze so mi powiedza. lipa totalna moja.

wegielek juz mi nie zalezy ktory szpital by tam byl jakis lekarz smida tez na starym przyjmuje, ale w sumie wole tam bo moja kuzynyka pracuje to wrazie czego moze mi pomoze. A co do Halskie to widzisz rozne opinie slyszlalam o niej, ale jak to sie mowi ile ludzi tyle opni.

hej:)

Arwen pewnie, że różne opinie, ja poszłam do niej w ciemno zupełnie na samym początku ciąży, po prostu zachorowałam na krtań i potrzebowałam zwolnienie z pracy i dowiedzieć się co mogę zażyć a to był sam początek. zaszłam do poradni k a ona akurat przyjmowała, zgodziła się mnie przyjąć i naprawdę bardzo mi spasowała, do końca u niej zostałam. a potem strasznie dużo złych opinii o niej w necie znalazłam. w zasadzie przez te trzy ciąże trzech rożnych lekarzy miałam, no i z różnymi w szpitalach przy porodzie się spotkałam, ona jest delikatna i dokładna przy badaniu, wszystkie badania zleca, na toxo aż 3 razy mi dała, i w ogóle dużo ze mną rozmawiała, naprawdę mi bardzo odpowiadała. ale czytałam też, że potrafi wywalić pacjentkę z gabinetu. z tym, że jedyne co, to jak byłam już po terminie, to widziałam trochę po niej, że panikuje i chciała mnie do szpitala od razu pakować i wywoływać poród

widzisz to w sumie dobrze ze tak sie troszczyla. Ja chodzilam prywatnie do Otfinowskiej to mi kazala zgloscic do szpitala dopiero jak minie dwa tygodnie. a przy porodzie jej nie bylo i kto inny idbieral go i tak sie skonczylo.

Arwen ale wiesz, że ten lekarz co prowadzi ciążę, to wcale niekoniecznie musi być przy porodzie. ja tylko przy jednym porodzie trafiłam na swoją lekarkę. A u Ciebie to pęknięcie było z winy lekarza? bo nie rozumiem, czy jakby Twoja lekarka była, to też by się tak stało?

wiesz nie chce zwala na lekarke ale podczas porodu nacisnela mi na brzuch i zaraz po tym juz nie czulam zadnnych skurczy tylko straszny bol. Nie wiem czy tak ma byc, a poza tym poznie niemile mnie potraktowali bo mie wierzyli ze cos jest nie tak. Patryk urodzil sie o 15 a operacje mmial dopiero o 23. a co do lekarza przy porodzie to moja siostra chodzila do krasa i on byl przy dwoch porodach

reklama
Do góry