reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Arwen kurcze współczuję, nieźle musiałaś przejść przy pierwszym porodzie. Kurcze z tymi lekarzami na nfz co w szpitalu są to marnie a może do tej lekarki co Węgeielk chodziła. Halska tak??

reklama
tylko że halska to na starym pracuje, ale ja byłam zadowolona, jakbym kiedyś potrzebowała w jakiejkolwiek sprawie, to bym do niej szła

Na sowińskiego na NFZ Smidowa przyjmuje w czwartki od 14:00 , prywatnie na Krakowskiej 15 w środy a we wtorki jest w poradni przy starym szpitalu.
Terminy niestety to z regóły 2 tygodnie do Niej.

dzis mama zadzwonial na sowińskiego ale dzis poradnia czynna od 14 wiec pytala w rejestracji i jej powiedzili ze ona tylko tu prywatnie w piatki przyjmuje. ale zadzwonie o 14 do poradni k i sie spytam tam zobacze so mi powiedza. lipa totalna moja.

wegielek juz mi nie zalezy ktory szpital by tam byl jakis lekarz smida tez na starym przyjmuje, ale w sumie wole tam bo moja kuzynyka pracuje to wrazie czego moze mi pomoze. A co do Halskie to widzisz rozne opinie slyszlalam o niej, ale jak to sie mowi ile ludzi tyle opni.

hej:)

Arwen pewnie, że różne opinie, ja poszłam do niej w ciemno zupełnie na samym początku ciąży, po prostu zachorowałam na krtań i potrzebowałam zwolnienie z pracy i dowiedzieć się co mogę zażyć a to był sam początek. zaszłam do poradni k a ona akurat przyjmowała, zgodziła się mnie przyjąć i naprawdę bardzo mi spasowała, do końca u niej zostałam. a potem strasznie dużo złych opinii o niej w necie znalazłam. w zasadzie przez te trzy ciąże trzech rożnych lekarzy miałam, no i z różnymi w szpitalach przy porodzie się spotkałam, ona jest delikatna i dokładna przy badaniu, wszystkie badania zleca, na toxo aż 3 razy mi dała, i w ogóle dużo ze mną rozmawiała, naprawdę mi bardzo odpowiadała. ale czytałam też, że potrafi wywalić pacjentkę z gabinetu. z tym, że jedyne co, to jak byłam już po terminie, to widziałam trochę po niej, że panikuje i chciała mnie do szpitala od razu pakować i wywoływać poród

widzisz to w sumie dobrze ze tak sie troszczyla. Ja chodzilam prywatnie do Otfinowskiej to mi kazala zgloscic do szpitala dopiero jak minie dwa tygodnie. a przy porodzie jej nie bylo i kto inny idbieral go i tak sie skonczylo.

Arwen ale wiesz, że ten lekarz co prowadzi ciążę, to wcale niekoniecznie musi być przy porodzie. ja tylko przy jednym porodzie trafiłam na swoją lekarkę. A u Ciebie to pęknięcie było z winy lekarza? bo nie rozumiem, czy jakby Twoja lekarka była, to też by się tak stało?

wiesz nie chce zwala na lekarke ale podczas porodu nacisnela mi na brzuch i zaraz po tym juz nie czulam zadnnych skurczy tylko straszny bol. Nie wiem czy tak ma byc, a poza tym poznie niemile mnie potraktowali bo mie wierzyli ze cos jest nie tak. Patryk urodzil sie o 15 a operacje mmial dopiero o 23. a co do lekarza przy porodzie to moja siostra chodzila do krasa i on byl przy dwoch porodach

reklama
Do góry