reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

no cos juz tam mysle powoli tzn na pewno bedzie to sobota 18 bo 19 w niedziele idziemy znow na roczek do drugiego kolegi.Obecnie myślę nad tortem

reklama
torta na chrzciny mam już zamówionego bo mojej bratowej mama jest cukiernikiem więc zawsze nam piecze na wszystkie okoliczności (jak jesteśmy w PL)
my powoli dochodzimy do zdrowia :tak: ,jeszcze ze dwa dni posiedzimy w domu i jak będzie pogoda to wyjdziemy na krótki spacerek :-) bo oszaleć można od tego siedzenia

torta na chrzciny mam już zamówionego bo mojej bratowej mama jest cukiernikiem więc zawsze nam piecze na wszystkie okoliczności (jak jesteśmy w PL)
my powoli dochodzimy do zdrowia :tak: ,jeszcze ze dwa dni posiedzimy w domu i jak będzie pogoda to wyjdziemy na krótki spacerek :-) bo oszaleć można od tego siedzenia

no ja juz tez czekam na jakaś poprawe pogody i jeszcze troche zdrowia, choc juz troszke lepiej bo Mateuszowi tez juz sie potwornie nudzi zresztą tak jak i mi

anrysa to super że z Maciusiem już lepiej :tak::-)
u nas też choroba powoli mija i zaczynamy spacerować , a Lenka mi się już dźwiga do siadania i nie chce w wózku na leżąco jeździć , normalnie taki krzyk jest jak leży że aż żal słuchać , muszę spacerować jak śpi a potem szybko do domu :tak:

Hejka :-).

Anrysa to fajnie że Macius lepiej ,może niedługo woisna nadejdzie to skończą sie te choróbska.

AniaSm -ale masz córecie spryciule :-) juz niedługo bedzie chodzic chyba :-D.

Kurcze jest - 20 znowu a ja musze do pracy :baffled:.

witajcie dziewczyny dawno mnie tu niebylo, ale jokos nie mialam kiedy

Widze ze Ania M urodziła dziewczynke gratulacje spoznione ale szczere

Anrysa mój młody jak mial rok to co miesiac byl chory juz myslalam ze zwarjuje, teraz jest lepiej

Igorekk wspólczyje ci ale zjednej strone to dobrze ze sa mrozy bo moze te wirusy wymrozic.

Mam pytanie poszukuje jakiegos ginekologa ktory pracuje na szpitalu i przyjmuje prywtnie i na nfz
najlepiej jakoby to byla kobieta

witaj arwen po przerwie :-)
napisz co tam u was ??
moja mała dzisiaj skończyła 3 miesiące :tak::-) , no i nie pozwoliłam jej zaszczepić bo jeszcze troszkę kaszle ale za to pielęgniarka która ją badała powiedziała że jest "książkowa" :-) i ma doskonały uchwyt jak na swój wiek bo się zaczeła grzechotką bawić :tak: ,ależ byłam dumna :-):-D

No Ania super garuluję córci :-):-).
I sto lat dla Lenki :-):-).

Arwen hej ,ja wiem tylko że przyjmuja prywatnie a czy na nfz to juz nie wiem, bo to sie zmienia u nich
szybko:tak:

reklama
Ania M to super, ze mala tak sobie radzazi.
A co u mnie hm dzis Młody chlop jak dąb, od wrześni a chce go wysłać do przedszkola ale nie wiem czy się uda bo nie chce mi na nocik siąść w lecie próbowałam ale mlody jak sie ziesikal w majtk to płakał poniej nie chcial si caly się kopmać w wannie cały czas trzymał się za sikusia. W wiec odposciłam. A teraz jak mowie o nocniku to on nie chce i sie złości.

Dzis ide do lekarza bo nie mam juz 17 dni okresu. zobaczymy co lekarz powie. Dlatego szukam jakiegios lekarza ktory przyjmuje na nfz i prywatnie bo chce miec cześciej USg.
Trzymajcie kciuki

Do góry