reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Przygotować pół miarki radości,
szczyptę pogody ducha, kwartę serdeczności,
dwanaście centymetrów uśmiechu, kilogram życzliwości,
pięć gramów dobrego humoru, miłości ze dwie garści,
odrobinę szaleństwa, 3 łyki szczęścia,
dwie łyżki wolnego czasu, garstkę otwartości
oraz cały zapas Wiary, Nadziei i Miłości.
Całość wymieszać energicznym ruchem,
2 razy zakręcić przy tym brzuchem,
długo podgrzewać w cieple domowego ogniska,
i patrzeć jak radość wśród bliskich rozbłyska.

reklama
Witam Wszystkie Mamusie z Tarnowa! :) Tu mnie jeszcze nie było ! Pozazdrościć Wam, że możecie żyć w Tarnowie :) My niestety musieliśmy wyemigrować bo każdy wie jak bywa i jest w Tarnowie z pracą i życiem!

Póki co dobrej nocy dla Was Mamuśki :) Pora do spaaaaaania!

Witam Wszystkie Mamusie z Tarnowa! :) Tu mnie jeszcze nie było ! Pozazdrościć Wam, że możecie żyć w Tarnowie :) My niestety musieliśmy wyemigrować bo każdy wie jak bywa i jest w Tarnowie z pracą i życiem!

Póki co dobrej nocy dla Was Mamuśki :) Pora do spaaaaaania!

to witaj w klubie bo ja też na emigracji żyję ;-):-)

Hej Mamuśki! Ja po kolejnej beznadziejnej nocy... Moja Mała co z tego, że cały dzień je kaszki, zupki i tp i td.. jak w nocy budzi się na cycka co 30min-1h ;/ Czy kiedyś będę miała przespaną całą noc? Jak była noworodkiem to lepiej spała jak teraz... i to się tak ciągnie od sierpnia... Nauka spania w łóżeczku będzie chyba póki co dla mnie fiaskiem bo przez to w nocy jest gorzej jak i za dnia...

I jak tu oduczyć dziecka cycka... Kosmos!

Miłego dnia dla Was! :)

hej babki

witaj axe :-) z tego co ja obserwuję u mojej małej to ... jak śpi ze mną to częsciej się budzi i lazi po mnie, "kotłuje" się etc, czuje moją bliskość i co chwilę sprawdza czy koło niej jestem, natomiast jak śpi sama w łóżeczku to jest lepiej ... więc może idź tym tropem .. ?? ;-)

reklama
oj momo u mnie Misia śpi od 2tyg może nawet i 3. i jest tragedia to, że w nocy nie śpi to jeszcze w ciągu dnia jest "okropna". Dziś ją położyłam w łóżku. Bo i tak jestem chora... Dreszcze mnie łapią i zimno mi... Nie wiem czy nie znowu zapalenie piersi... Gródki się pozbyłam ale pierś boli...

Kosmos jakiś... Póki co chyba będę ją oduczała pomału piersi.. a jak oducze piersi kupię łóżeczko drewniane (bo tu mam turystyczne) i będę ją kładła znowu do łóżeczka.. Może ona nie jest jeszcze na to gootowa? Co się dziwić jak tyle ze mną spała. Człowiek na błędach się uczy... Niestety. Znikam do spania. DObranoc Paniom!

Do góry