reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

hej
axe co do spania to moj Mateusz tez spał ze mna dokładnie równe 10 msc a teraz juz ze 2 tyg spi w łóżeczku i to chyba nie kwestia przyzwyczajenia (takze nie miej do siebie pretensji) bo jest noc ze w łóżeczku spi rewelacyjnie a jest noc ze musi spac dalej ze mna bo łóżeczko jest ba i mi sie wydaje ze u niego to jest kwestia samopoczucia tzn jak go np dziasła bola itp to spi niespokojnie a nie kwestia przyzwyczajenie. No chyba ze u was to z tym spaniem jest tak przez piers bo ja karmiłam tylko 3 msc takze on do piersi przyzwyczajony nie jest

reklama
brylancik tak Misia jest na piersi... Cały dzień jej nie je. Nawet na noc je grysik a w nocy tylko cyc i cyc.. Chyba najpierw faktycznie będę ją oduczała piersi a później nauka spania w łóżeczku

Witam sylwestrowo

My już po chorobach i ...po sylwestrze :-D Wczoraj spotkalismy sie z kuzynka i jej rodzinka ,a dzis jestesmy we czworeczke.

Witam nową mamusie!

Co do spania to ja nawet nie chce sie wypowiadac- KOSZMAR. Wiec nie mam patentu. A Asia pokazała na co ja stac zeszłej nocy- "wesoła" mama chciała spac, a Asia co ok godz budziła sie z rykiem.

momo- czy przypadkiem ciebie widziałam na spacerze koło parku w srode koło 14? Szłaś z jakąs inna mama i córka. Po prostu wszystko mi pasowało. No i czy nasz wspólny spacer jest aktualny?

No to ,kobietki na ten Nowy Rok samych radosnych chwil Wam zyczę! Do siego!

Cześć mamuski i witam nowa mamuskę :-).
Nie zazdroszcze zapalenia tez to przechodziłam :-(.
Ból okropny.

Wszystkiego dobrego w w Nowym Roku :-):-):-)

hej babki

moniaaga nie mogłaś mnie widzieć bo nie byłam w środę z mała na spacerze wiec musiałaś widzieć kogoś innego .. my póki co chorujemy tzn mała jest chora więc i spacery narazie nie wchodzą w grę ..

axe - współczuje zapalenia piersi .. ja miałam początek tego ustrojstwa ale udało mi sie to pokonać ..

Szczęśliwego Nowego Roku dziewczyny oby był jeszcze lepszy niż ten który przemija ;)

Hej Dziewczynki.. Ja ciągle chora. Wczoraj o 23 miałam temp 40 ;/ Noc fatalna... jeszcze mnie zęby zaczynają boleć i mam cały biały język i nie smak w buzi ;/ nie wiem co się dzieje bez kitu.. Kosmos jakiś.... ;/
Miśka mi się obudziła przed północą i z nami petardy oglądała i tylko było "łoooooooooooooooo" hehehe a strasznie tu naparzali w szoku jestem, że w miasteczku, które ma 17tys. mieszkańców więcej się dzieje jak w Tarnowie w którym jest 120tys. mieszkańców..
Od nie pamiętnych czasów córka obudziła się w nocy tylko 2 razy. Szok.

a Wy jak tam?

reklama
witam się w Nowym Roku :-)
axe przykładaj sobie kapustę białą bo ona pomaga :tak:, współczuje bólu i gorączki , jeśli chodzi o spanie to moja ma różnie ale ona jeszcze maleńka jest , z Kubą nie miałam problemów bo ładnie spał w nocy więc liczę że z małą będzie podobnie :tak:

Do góry