reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

No właśnie 100 lat dla Kubusia:)))))))))))))))):-)
A ciche dni bo ta pogoda i wogole zimno się robi a zima nie może się zdecydować czy sypać śniegiem czy nie i te choroby przez to takie straszne:/:sorry2:

reklama
Brylancik spokojnie, synkowi moje koleżanki, który urodził się wtedy co Twój Mateuszek najpierw wyszły dolne jedynki potem długo czekała na resztę a teraz wychodzą już dwójki i wszystko hurtem

a ja tam bym sie wcale nie przejmowała brakiem ząbków w tym wieku .. zosia teraz ma 6 i prześwitują jej bardzo slabo przez dziąsła górne dwójki a kiedy się pojawią pojęcia nie mam ...

Ania dużo zdrówka dla Kubusia i wszystkiego najlepszego

Momo ale chociaz przeswitują a u nas jest tak ze sie złości i gryzie co popadnie juz od sierpnia a poza tymi dolnymi jedynkami nie ma zadnego sladu zeby mialy nawet zaczac przeswitywac

reklama
Witam
A u nas znów choroba...Moja..A Asia ma dziwny katar,ale spróbujemy poskromić go bez lekarza.

BUZIAKI DLA WSZYSTKICH MIESIĘCZNIAKÓW! No i dla duuuuuuuuuuuużego Kubusia!

Nam wyszły dolne jedynki już dawno i dalej nic, a dziąsła na gorze spulchnione od daaaaaaaaaaaaaaawna. Może niech wiecej nie wychodzi ,bo moje sutki teraz sa gryzione i nie chce sobie wyobrazac co bedzie dalej.

kasiek- ja polecam jeszcze pas poporodowy. Chodziłam wyprostowana i mniej bolala rana.

Pozdrawiam i zdrówka życzę wszystkim maluszkom i mamom

Do góry