reklama
brylancik22
Fanka BB :)
Maciulek ma juz 3 zabki, to ja juz trace chyba nadzieje czy Mateuszowi wyjdzie reszta bo kiedy mu wyszly przed Maciusiem a nadal ma dwa
momo1975
brylancik22
Momo ale chociaz przeswitują a u nas jest tak ze sie złości i gryzie co popadnie juz od sierpnia a poza tymi dolnymi jedynkami nie ma zadnego sladu zeby mialy nawet zaczac przeswitywac
momo1975
jeju a nam został miesiąć do roczka kiedy to zleciało ... ehh
brylancik22
buziaki dla Zosienki
dokładnie leci czas strasznie szybko
dokładnie leci czas strasznie szybko
reklama
moniaaga
Zaciekawiona BB
Witam
A u nas znów choroba...Moja..A Asia ma dziwny katar,ale spróbujemy poskromić go bez lekarza.
BUZIAKI DLA WSZYSTKICH MIESIĘCZNIAKÓW! No i dla duuuuuuuuuuuużego Kubusia!
Nam wyszły dolne jedynki już dawno i dalej nic, a dziąsła na gorze spulchnione od daaaaaaaaaaaaaaawna. Może niech wiecej nie wychodzi ,bo moje sutki teraz sa gryzione i nie chce sobie wyobrazac co bedzie dalej.
kasiek- ja polecam jeszcze pas poporodowy. Chodziłam wyprostowana i mniej bolala rana.
Pozdrawiam i zdrówka życzę wszystkim maluszkom i mamom
A u nas znów choroba...Moja..A Asia ma dziwny katar,ale spróbujemy poskromić go bez lekarza.
BUZIAKI DLA WSZYSTKICH MIESIĘCZNIAKÓW! No i dla duuuuuuuuuuuużego Kubusia!
Nam wyszły dolne jedynki już dawno i dalej nic, a dziąsła na gorze spulchnione od daaaaaaaaaaaaaaawna. Może niech wiecej nie wychodzi ,bo moje sutki teraz sa gryzione i nie chce sobie wyobrazac co bedzie dalej.
kasiek- ja polecam jeszcze pas poporodowy. Chodziłam wyprostowana i mniej bolala rana.
Pozdrawiam i zdrówka życzę wszystkim maluszkom i mamom