reklama
kasiazar
Fanka BB :)
Chyba czas na nowy suwak
momo1975
No fajnie zobaczyć jak dzieciaczki sie zmieniają buziaki dla Ani i reszty maluchów
AniaSm
momo anrysa u was to się imprezy roczkowe zbliżają wielkimi krokami
moniaaga
Zaciekawiona BB
Witam przedswiatecznie
U mnie zamiast przygotowan do swiat choroba chorobe pogania i tak juz od m-ca i...konca nie widac. Asia miała 3-dniowke (tak mysle) plus zeby, wiec goraczka 40. No i po kolei ja, M ,Milosz...
No to dziewczyny-kiedy i gdzie oblewamy roczki?
A rok temu było tak spokojnie...A teraz "Asia nie wolno"," zostaw choinke" no i kazdy kto wychodzi z lazienki " Czy moge wyjsc", bo Asiula jest wszedzie. Oj skonczyły sie spokojne czasy
Buziaki
U mnie zamiast przygotowan do swiat choroba chorobe pogania i tak juz od m-ca i...konca nie widac. Asia miała 3-dniowke (tak mysle) plus zeby, wiec goraczka 40. No i po kolei ja, M ,Milosz...
No to dziewczyny-kiedy i gdzie oblewamy roczki?
A rok temu było tak spokojnie...A teraz "Asia nie wolno"," zostaw choinke" no i kazdy kto wychodzi z lazienki " Czy moge wyjsc", bo Asiula jest wszedzie. Oj skonczyły sie spokojne czasy
Buziaki
reklama
węgielek
Moniaaga współczuję chorób i życzę, żebyście na święta już zdrowi byli. tez przechodziliśmy niedawno trzydniówkę. a choinki jeszcze nie mamy, ale ciekawa jestem jak u nas to pilnowanie przy choince będzie wyglądało. z wychodzeniem z łazienki mamy to samo