reklama
momo1975
Fanka BB :)
a ja napisze bo na suwaki popatrzę a coooo
brylancik22
a ja pisze bo watek umiera
Rojku a ty gdzie????pewnie tez juz urodziłaś???pochwal sie
Rojku a ty gdzie????pewnie tez juz urodziłaś???pochwal sie
AniaSm
moja niunia ma już 10 dni , a Kubuś za tydzień kończy 2 latka :-):-):-) ,ech ale to leci
moniaaga
Zaciekawiona BB
Ania Sm- Gratuluję!
Dużo zdrówka i miłości dla Lenki i ciebie.
Czy słyszałyście,żeby z maluchami nie wychodzić na spacery, bo za duże stężenie pyłów?
No i od jutra załamanie pogody. A człowiek się przyzwyczaił do słoneczka za oknem...
Pozdrawiam
Dużo zdrówka i miłości dla Lenki i ciebie.
Czy słyszałyście,żeby z maluchami nie wychodzić na spacery, bo za duże stężenie pyłów?
No i od jutra załamanie pogody. A człowiek się przyzwyczaił do słoneczka za oknem...
Pozdrawiam
Hej Dziewczyny, jestem tu nowa i mam male pytanko, gdzie rodzilyscie? Sprowadzilam sie niedawno w te okolice i pewno bede miala cesarke na Nowym Szpitalu. Mozecie mi pomoc i napisac co konkretnie wziasc ze soba do szpitala? Chodzi mi o rzeczy dla siebie i dzidziusia. w internecie jest mnostwo ogolnikow, ale zawsze to najlepsze ifo z pierwszej reki, kto byl na Nowym to mi napisze konkrety, zebym potem nie miala jakis niepotrzebnych niespodzianek :-)
brylancik22
Czesc Kasiek
co do nowego szpitala i do cesarki to nie wiem ale ogolnie to co jest potrzebne to wiadome standard koszula kosmetyki recznik itd no i na pewno podpaski duze i duzo a dla dzidzi to raczej tylko ciuszki na wyjscie no i pampersy bo dla dzidzi to raczej wszystko daja przynajmniej na starym
co do nowego szpitala i do cesarki to nie wiem ale ogolnie to co jest potrzebne to wiadome standard koszula kosmetyki recznik itd no i na pewno podpaski duze i duzo a dla dzidzi to raczej tylko ciuszki na wyjscie no i pampersy bo dla dzidzi to raczej wszystko daja przynajmniej na starym
reklama
Dzieki Brylancik, najbardziej chodzi mi o to czy dla dzidziusia musze brac duzo rzeczy, czy tylko na wyjcie :-)