reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Węgielek nie zdołuję Cię, bo właśnie próbuję przytyć bo cholera płaska jestem z przodu więc jak widzisz chudość ma swoje minusy:) A najgorsze, że mój lubi krągłości ponoć.
:-D

Po pierwszym cc wstałam po 24 h po drugim cc po 19h, po jednym i drugim beznadziejnie się czułam ogólnie nie polecam cc.:)))))))) A tak się zastanawiam po normalnym też ma się taką kałuże z krwi jak po cc jak się wtanie?? Bo ze mnie za każdym razem chłusnęło i tak się zastanawiałam czy to też tak jest.

Tonka tylk nie omiń literki K :p

reklama
Ania po sn ma się większa kałużę, bo jednak jak masz cc, to Ci tam wszystko wyczyszczą, a przy sn nie, więc krwawisz więcej i obficiej. ja po cc czułam się dużo lepiej niż po pierwszym sn. po drugim sn już wiedziałam jak jest, więc jakoś lepiej było, ale też lepiej byłam zszyta na południu;)

Tonka koniecznie nas zabierz ze sobą, żebyśmy komisyjnie oceniły który lepszy;) Ty się będziesz rozkładać, a my będziemy mierzyć fachowość pana doktora;)

Anrysa no jak nie dołujesz, jak tak. jeszcze za mało masz? no mówiłaś kiedyś, że Twój lubi okrągłe;) a Tonka z kolei mówiła, że chudnie i grubnie się od góry;)

Basia kurde mi zawsze pierwszy tył tyłek z nogami a cycki jakoś nigdy cholera no. A teraz to mam pryszcze a nie cycki. Drastycznie to napisałam:p

Ola ja z chęcią komisyjnie ocenią naszych tarnowskich ginów :p

węgielek mama na pewno zdąrzy bo będzie już jutro wieczorem ,no chyba że mnie zbierze w nocy ale się nie zanosi ;-)
anrysa ze mnie się lało strasznie , a najlepsze było jak powiedziałam w szpitalu położnej po wyjściu z wc że właśnie mi wypadł kawałek wątroby :-D

Ależ mnie rozbawiłyście :D to załatwie wam notatniki :D
A Ania z tą wątrobą rewelka
Basia chudnie się od góry ale tyje od dołu z wyjątkiem twarzy :D bo twarz w pierwszej kolejności i tyje i chudnie Ale w sumie to zależy od genów Mi cycki w życiu nie urosną no chyba że po silikonie :D

Mi zawsze pierwszy tyje tyłek a chudna cycki, teraz też tak jest. To chyba najgorsze z możliwych rozwiązań:wściekła/y:.
Ola no ja chyba na silikony się nie zdecyduję:p

ja bym się zdecydowała gdyby nie bolało, nie było by komplikacji, blizn i gdyby to nie wyglądało sztucznie :D Szkoda że nie wystarczy się skupić żeby urosły :D Co do tycia to ja już chyba bym wolała żeby mi tyłek rósł a mi brzuch rośnie :/

reklama
Kurde udławiłam się ze śmiechu

Ania boskie z tą wątrobą

Tonka skup się, próbowałaś? mi właśnie kurcze najbardziej brzuch rośnie, tyłek to sama przyjemność;)

Do góry